Näitä lisää

Melkoisen väsynyt likka täällä hei! Vietimme eilen uudessa kodissamme tupareita ja kotiimme ahtautuikin yli kaksikytäpäinen ystäväjoukko. Onneksi isolla parvekkeellamme oli lämmin, sillä aurinko oli suostunut paistamaan pilviverhon takaa. Illan viiletessä laitoimme lämpölamput päälle, joten tila riitti helposti kaikille. Iltaa viihdytti jo perinteeksi muodostunut musavisa, jotka on ihan parhaita! Rakastan itse erilaisia visailuja ja on mahtava huomata kuinka porukka aina jaksaa innostua näistä. Tarjolle kyhättiin muun muassa Britakakku, Rocky Roadeja, lohiruisnappeja, kinkkujuustopasteijoita ja parsa-vuohenjuustopiirakkaa, joista suurin osa katosi illan aikana parempiin suihin. Ilta venyi aamun pikkutunneille ja viimeiset vieraat lähtivät vasta yökerhojen valomerkin aikaan. Majoitimme kaksi Rovaniemeltä juhliin saapunutta ystävääni, jotka olivatkin meillä jo perjantaista saakka. Tupareiden jälkeen nukkumaan mentyäni asunto jäi hirveän sekamelskan valtaan, mutta aamulla heräsin siistittyyn asuntoon kun superaamuvirkku ystäväni oli jo reippaillut ja laittanut paikkoja kuntoon. Kiitos Laura! Aivan huippu viikonloppu siis takana, vaikka tällä hetkellä sänky ja peitto tuntuvatkin maailman parhaimmalta paikalta. Sitä se tosin on kyllä aina.

Ensi viikolla lähden lyhyelle opintomatkalle Kööpenhaminaan ja meidän Kroatian reissuunkin on enää aikaa vain kaksi viikkoa! Hurjaa miten nopeaa aika meneekään. Kesällä on paljon kivoja juttuja tiedossa, maltan tuskin odottaa kaikkea!

Leppoisaa sunnuntai-iltaa kaikille!

14 kommenttia

 1. Wautsi miten upeat tarjottavat!!!

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan näköinen kyllä tuo teidän uusi asunto! Näyttää jotenkin raikkaalta ja sopivan modernilta, mutta samalla niin kotoisalta ja lämpimältä. Ja tarjoilut myös näyttävät herkullisilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :) Tosi kivasti sanottu. Vaaleus ja valoisuus on sisustuksessani kulmakiviä, mutta haluan ehdottomasti mukana olevan juurikin lämpöä ja kodikkuutta :)

   Poista
 3. Ihana toi paita Linda! :) Ja kesäjuhlat on kyllä parhaita!

  VastaaPoista
 4. Köpis on kyllä ihan kiva kaupunki. Vaikkakin aika kallis ja työmatkat on tietty aina työmatkoja eikä samanlaisia kuin lomamatkat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihan sika kiva paikka!! :) Ja joo hintatasosta vaikea sanoa kun oli tosiaan työmatka.

   Poista
 5. Näytät tosi kauniilta :) Oletko hieman hoikistunut?

  VastaaPoista
 6. Milloin esittelet kauniin Chloen laukun? Ainakin yksi lukija odottelee...t. Alma

  VastaaPoista
 7. Onpa herkullisen näköiset tarjoilut!

  Heh, vihdoin sain laitettua tuon Mangon puseron tilaukseen, totesin että oon ihan liian monet kerrat sitä ihastellut ensin nettikaupassa ja sittemmin muutamassa blogissa :D Pari päivää oli odotettava että omaa kokoa tuli taas saataville, mutta lopulta tärppäsi jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Tuo pusero on tosi kiva! Onnistuin vain sotkemaan sen heti ensimmäisellä käyttökerralla, mutta pitää pestä se jotta saan sen Kroatiaan mukaan :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.