Mattotaivas

Jos minulta kysytään vinkkiä mistä kannattaisi etsiä uutta mattoa, on vastaukseni helppo: Ellokselta! Ellos on todella nostanut viime vuosina päätään etenkin sisustuspuolella ja siellä aivan erityisesti matot saavat tämän tytön aivan hulluksi. Matot on tärkeä osa omassa sisustuksessani, mutta mattohankinnat saattavat olla usein melko hintavia. Mutta onneksi on Ellos! Meidän huushollista kun jokainen matto on tilattu Ellokselta. Todentotta, jokainen. Elloksella tykkään todella paljon siitä, että usein matoista on otettu kuva oikeassa sisustuksessa, jolloin matosta saa helpommin oikean käsityksen.

Olohuoneestamme löytyy jo blogimatoksikin tituleerattu Tanger-ryijymatto*. Blogimatto tai ei, olen täysin rakastunut tähän mattoon edelleen ja matto saa kehuja tuon tuostakin! Matto on jalkojen alla todella miellyttävän pehmeä ja sitä saa kahdessa eri koossa, joista meillä on se isompi. Juurikin maton koko oli yksi merkittävä tekijä ostopäätöstä tehdessä, sillä edellisessä asunnossammekin olohuoneella oli kokoa.


Uuteen kotiin halusin ison ruokapöytämme alle maton niin sanotusti sitomaan kokonaisuutta. Tälläkin kertaa käännyi samantien Elloksen puoleen. Matto löytyikin helposti sillä keittiön ollessa olohuoneen yhteydessä halusin mattojen sopivan yhteen. Keittiöön ostamamme Abilene-villamatto* on ollut käytössä loistava, vaikka hieman pelkäsinkin kuinka maton käy ruokapöydän alla. Toistaiseksi on tahroilta säästytty ja itseasiassa luinkin jostain, että tiivis villamatto on hyvä ruokpöydän alle siksi, ettei se ime helposti itseensä mitään, vaan tahrat jäävät maton pinnalle.


Sinivalkoinen Santa Ana -matto* on kummitellut päässäni alkuvuodesta saakka ja olen miettinyt mihin ihmeeseen voisin maton ostaa. Aiemmin matolle ei ollut paikkaa, mutta uudessa asunnossamme keksin tilata sen vierashuoneeseen. Vierashuoneeseen halusin muutenkin tyyliltään olohuoneen ja keittiön matoista poikkeavan, jotta kaikki ei olisi liian samanlaisia. Matto on mielestäni kerrassaan upea, vaikka eroaakin täysin siitä omasta perinteisestä sisustustyylistäni. 


Myös parvekkeemme matto on tilattu Ellokselta. En itseasiassa muista mallin nimeä, eikä tätä juuri samanlaista ole enää myynnissä. Vastaavana tuotteena Ellokselta löytyy kuitenkin kaunis Joanna-puuvillamatto*, joka on tyyliltään hyvin samanlainen. Lasitetulla parvekkeella ei puuvillamaton kanssa ole ollut mitään ongelmaa, kun lasitukset estävät maton kastumisen. Parvekkeelta lisää kuvia tulossa piakkoin!Linkit mainoslinkkejä.

1 kommentti

  1. Mäkin aina vähän väliä kurkkaan Elloksen mattovalikoimaa, takkahuoneeseen kun pitäisi ehdottomasti ostaa uusi... Vielä ei ole löytynyt, mutta toivoa on!

    Jos muuten kiinnostaa, niin minä taas aloittelin bloggaamista.... http://sallamariellen.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.