Marimekko mekko

Asukuvien kanssa mennään tällä hetkellä noin yhden kuvat per kuukausi vauhdilla, joka vähän harmittaa. Kivoja asuja on ollut vaikka kuinka, mutta mahdollisuuksia kuvata niitä not so much. Toisaalta sisustusjuttujen postaaminen innostaa tällä hetkellä paljon enemmän, mutta en kuitenkaan halua rajata blogiani kokonaan niihin, vaan jatkossakin mennään tällaisella satunnaisella sillisalaatilla. Asukuvia tulee toivottavasti Kroatian reissulla otettua enemmän, joten ehkä kesäisiä asuja sitten sieltä.

takki Zara (vastaava täältä*)
mekko Marimekko (täältä* -30%, vastaava täältä* -35%)
kengät Mango (täältä*)
aurinkolasit Ralph Ralph Lauren (täältä*, koodilla LINDA15 -15% ale)
laukku Chanel

Tässäkin asussa on hurjasti uusia juttuja, joita ei täällä blogissa vielä aiemmin ole näkynyt, vaikka ovatkin ostettu jo tovi sitten. Vihreä ohut bombertakki on peräisin Riikan Zarasta, mekko on Marimerkon alelöytöjä ja kengät Malmösta Mangosta. Nuo kengät minulla löytyy myös nudeina, ja ovat todellakin budjettilöytö. Hinnasta johtuen ne tosin ei ole muilta kuin sisäosilta nahkaa, mutta ajattelin että ehkä tälleinen muotivillitys voi olla tekonahkaa, vaikken vuosiin enää tekonahkaisia kenkiä ole ostanutkaan. Nämä mustat maksoi alessa 7 euroa ja niistä nudeista taisin maksaa vajaa 15 euroa. Tässä postauksessa tulee paremmin esiin myös Sunglasses Shopista saamani Ralphin aurinkolasit (muistutuksena alekoodilla LINDA15 -15% ale 4. heinäkuuta saakka koko valikoimasta täältä!)

Mitä tykkäätte asusta?

2 kommenttia

  1. Tosi kivan näköinen mekko. Ne on vaan niin kalliita.
    Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista
  2. Mekko on superihana! Kengät on ainoat jotka ei sytytä asussa yhtään.. Menee vissiin hetki tottua tuollasiin :D Mun mielestä nuo narut ei imartele kenekään jalkoja.

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.