Juhannus

Olipa ihana juhannus. Ei voi muuta kuin kiittää sääjumalia näistä upeista säistä, jotka mahdollisti mökilläolosta nauttimisen täysin rinnoin. Perjantaina mökillämme ukkosti pariin otteeseen melko rajusti, mutta lopulta ilta selkeni ja pääsimme lähtemään vesillekin. Lauantaina kävimme pienellä juoksulenkillä koirakolmikon kanssa, ja sen jälkeen pulahdimme järveen talviturkin poistoon. Tovi piti taistella ennen kuin uskaltauduin kastautumaan, mutta olipa virkistynyt olo pulahduksen jälkeen! Kuten kuvista huomaa, Onni-koira se jaksaa uida vaikka päivän ympäri - tuo koira on ihan mahdoton! Postauksen viimeiset kuvat ovat lemppareimpia pitkiin aikoihin, eikä niitä ole muokattu tippaakaan. Juhannuksena tuli syötyä grilliruokaa niin että napa paukkuu, mutta ah on se vain niin hyvää!

Tänään lähdemme hieman erilaisiin maisemiin odotetulle lomareissulle Kroatian Dubrovnikiin. Kotiin palaamme vasta viikon päästä maanantaina ja kone jää loman ajaksi kotiin. Olen kuitenkin ajastanut loman ajaksi muutaman postauksen, luvassa on muun asukuvia ja sisustusjuttuja, joten pysykäähän kuulolla! Matkalta päivitän varmasti kuvia mahdollisuuksien mukaan reaaliaikaisesti Instagramiini @lindakaup !

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!


5 kommenttia

 1. Onni on aina vedessä :D Kumman se on saanut houkuteltua myös veteen; Sulon vai Einon? :D

  VastaaPoista
 2. Todellakin ihania kuvia ja koko juhannuksen on täällä Keski-Suomessakin ollut huikean ihanat säät! Mahtavaa lomareissua teille, nauttikkaa täysillä! <3

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia Suomen luonnosta.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 4. ihania kuvia, varsinkin tuo sateenkaarikuva! :)

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Mistä tuo sun kukkamekko on? Siis mistä oot ostanut?

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.