Deer

Kun keväällä uuden asunnon osto varmistui, kirjoittelin täällä blogissakin sisustushaaveistani, joista yksi oli suomalaisen BeDesignin Deer hylly. Olen törmännyt tähän hyllyyn ensimmäistä kertaa jossain Instagramin syövereissä ja ihastuin siihen samantien. On aina ilo huomata, kuinka Suomesta löytyy upeita nuoria yrityksiä ja niitä kannattaa enemmän kuin mielellään. Myös yrityksen slogan Let's never forget the first time me met koskettaa jotenkin tosi kovasti.

Vaikka hylly on ilmeisesti ennemminkin peura kuin poro, näen minä itse hyllyn porona ja muistuttaa minua siitä mistä olen kotoisin - Lapista. Hylly sopii tyyliltään sisustukseemme kuin nenä päähän ja on mielestäni kertakaikkisen upea. Hyllyä on kahdessa eri koossa, meillä on tämä pienempi. Hylly sattui keväällä olemaan Stockmannilla kanta-asiakastarjouksessa ja laitoinkin hyllyn saman tien tilaukseen. Hyllyä voisi somistaa vaikka kuinka paljon, mutta toistaiseksi olen pitänyt hyllyn melko yksinkertaisena. Näyttävä se on kyllä ihan tyhjilläänkin, oikea taideteos.

Onko teille BeDesign tuttu? Mitä tykkäätte hyllystämme?


14 kommenttia

 1. Aivan ihana! Alkoi itsenikin himottaa, kesän lopussa muutto uuteen kämppään... Oi voi :D Toisaalta kodista löytyy jo String-hylly, josta olen tykännyt ihan älyttömästi, joten ehkä se saisi riittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo on toden totta aivan upea! String-hylly tosiaan ajaa vähän saman asian, sitä ei meiltä löydy vaikka joskus olen siitäkin haaveillut :)

   Poista
 2. Kaunis se on, mutta tämä ilmiö on niin huvittava. Nyt joka blogikodin seinältä löytyy Deer. Sitä ennen String, Hayn table tray, Stockholm matto jne. Jotakin omaperäisempää kaipailen 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se toki riippuu minkä tyylisiä (sisustus)blogeja seurailee! :) Itse tykkään suosia sisustuksessa skandinaavista, erityisesti suomalaista designia. Artekin ja Hayt (saati sitten Ikea) ei varmastikaan ole niitä omaperäisimpiä valintoja, mutta itse pidän juuri tällaisesta selkeästä, vaaleasta, skandinaavisesta sisustustyylistä, kuitenkin mukana lämpöä ja kodikkuutta. Jokainenhan sisustaa kotiaan itseään ja omaa perhettään varten, ja jos samat asiat miellyttää monia niin mikäpä se siinä :) Sisustusblogeja on kuitenkin tyyliltään niin monenlaisia, että varmasti löytyy niitä erilaisiakin sisustuksia :)

   Poista
 3. Tuo on niin ihana! Katsoin kans mustaa versiota Hulluilta päiviltä, mutten vielä ostanut. Jossain vaiheessa pakko saada myös :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin olisi ollut upea, mutta uskon että pidemmän päälle tämä valkoinen on se varmempia ratkaisu minulle :D

   Poista
 4. Meillä on tämä sama mutta iso ja musta! :) Niin kiva yksityiskohtana kodissa. Meillä se on ulko-ovea vastapäätä käytävän päässä joten heti kun meille astuu sisään tämä vangitsee katseen. :)

  VastaaPoista
 5. En ole aikaisemmin töymännyt tähän,mutta WAU, mieletön! Tykkään todella paljon!

  VastaaPoista
 6. Vitsit toi on niin ihana! Pakko saada joskus omaankin kotiin :-)

  VastaaPoista
 7. Toi on kyllä upee! :) Mutta vaatii tilaa kyllä aika paljon? :)

  VastaaPoista
 8. Haaveilen tuosta samasta hyllystä!

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.