Aurinkoisin tuoksu

Muistan lapsuuteni kesien olleen aina aurinkoisia ja lämpimiä. Mökillämme vesi tuntui lämpöiseltä kuin linnunmaito ja saatoin temppuilla vedessä tuntikausia äitini antaessa rannalta pisteitä kuinka käsillä siitä seisonnat sujuivat ja Olli-koiramme kalastaessa vieressä. Lapsena olin aina ruskea kuin papu, sillä ulkona tuli vietettyä niin paljon aikaa ja aurinko tuntui paistavan aina. Ai miten niin aika on kullannut muistot...  

Olen kirjoittanut kestosuosikeistani Yves Rocherin Monoï de Tahiti tuotteista täällä blogissa pari kertaa aikaisemminkin. Myös nämä tuotteet yhdistän vahvasti lapsuuteeni, sillä ensimmäistä kertaa aikuisiällä näitä tuoksutellessani muutamia vuosia sitten, tuli mieleeni välittömästi aurinkoinen kesäpäivä rannalla. Olenkin varma, että äitini on tilannut näitä joskus kauan aikaa sitten, sillä muisto tuoksusta on niin vahva. Mutta ihan totta, tätä parempaa tuoksua saa hakea. Tuoksu on makea, hieman kookosmainen, ja tuoksu vie välittömästi mielen mukanaan aurinkorannoille. 

Aiemmin olen käyttänyt kyseisestä tuotesarjasta vain öljyjä. Kuivaöljyä olen levittänyt jo ruskettuneelle iholle aurinkorasvan päälle syventämään rusketusta ja kimaltavaa kuivaöljyä olen käyttänyt iholla after sunin tapaan kosteuttamaan ihoa ja tuomaan sille kaunista hehkua. Nyt pääsin tutustumaan myös sarjan hair & body pesuaineeseen ja hajuveteen. Pesuaine tuoksuu aivan yhtä huumaavalta kuin öljytkin ja koska tästä tuoksusta ei vain saa tarpeekseen, varmistaa hajuvesi sen ettei tuoksu haihdu iholta koko päivänä.

Minulla on tarjota teille loistava tarjous näiden lempparituotteideni tiimoilta. Saatte tämän kuvissa näkyvän koko setin, eli kaksi kuivaöljyä, hair & body pesuaineen ja hajuveden, hintaan 21,90 euroa (toimitus ilmainen!). Tuotepakettia ei löydä suoraan Yves Rocherin sivuilta, vaan pääsette tilaamaan sen tästä linkistä! Tarjous on voimassa 15. heinäkuuta saakka, mutta paketteja on tarjolla vain rajoitetusti.

Onko nämä tuotteet teille entuudestaan tuttuja?


2 kommenttia

  1. Olli? :o Onni? Oliko teillä ennen Onnia Olli-koira? :D

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.