Artek A331

En pysty edes sanoin kuvailemaan, kuinka paljon uudesta kodistamme tykkään. Täällä on ihanaa. Joudun yhä nipistämään itseäni kun mietin, että asutaanko me oikeasti täällä. Olen polkenut työmatkaani hymyssä suin. Työmatkaani, joka tällä hetkellä kulkee kaunista Oulujoen varttapitkin ja läpi kauniin Ainolan puiston, ohittaen joka aamu kolme lähistöllämme asuvaa joutsenta. Uusi kotimme sijaitsee mielestäni yhdellä Oulun kauneimmista alueista, eikä todellakaan parempaa sijaintia voisi toivoa. Olemme siis viihtyneet uudessa kodissamme paremmin kuin hyvin, enkä vanhaa asuntoamme ole kaivannut kyllä kertaakaan, vaikka ihanahan sekin oli. Jotenkin tämä uusi koti on vaikuttanut positiivisesti ihan kokonaisvaltaisesti elämänlaatuun ja mielialaan. 

Sisustus on olohuoneen, keittiön ja parvekkeen osalta aikalailla valmis, mutta vierashuone ja makuuhuoneessa on vielä jotain kesken. Viime viikolla saimme vihdoin ripustaa kattoon Artekin mehiläispesä valaisimen, jonka ostin kevään Hulluilta Päiviltä. Lampun kanssa kävi aluksi köpelösti, kun se olikin ehtinyt ensin loppua. Sunnuntaina kaverini kuitenkin soitti, että yksi lamppu oli palautunut hyllyyn. Olin ikionnellinen että sain kun sainkin lopulta lampun, sillä tarjous oli oikeasti todella hyvä. Ja onhan tämä lamppu ihana, pitkään haaveissa ollut toive. Edellisessä kodissä ei tälle olisi ollut edes paikkaa, mutta nyt kun oli enemmän tilaa sopii isompi lamppu sisustukseen todella hyvin. Kuvissa vilahtaa uusi ruokapöytämmekin, mutta siitä voisin kertoa enemmän ihan omassa postauksessa.

Tänä viikonloppuna sain äitini kylään ja meillä on ollut niin kivaa! Ollaan shoppailtu, syöty hyvin ja kierrelty Oulua. Äidin seurasta saan nauttia vielä huomiseen! :) Ihanaa sunnuntaita kaikille!

14 kommenttia

 1. Hei,mikä matto kuvassa ja mistä ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, matto on Ellokselta! Teen matoista kattavampaa postausta piakkoin :)

   Poista
 2. Tiedän niin tunteen kun on niin ihana koti jossa viihtyy niin hyvin. Muutettiin reilu vuosi sitten ja vieläkin oon aika hymyssä suin :D ja toteankin monta kertaa että en muuta täältä ikinä. Eihän tässä nyt vielä kaikki oo valmista mutta pikkuhiljaa pikkuhiljaa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, täydellistä <3 Minäkin voisin sanoa etten halua muuttaa täältä koskaan, kerroksissa ylöspäin vain! :D

   Poista
 3. Tosi kaunis ruokailuryhmä, lamppu sopii hienosti paikalleen. <3

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis lamppu! Tykkään kovasti designista :) Jostain syystä en ole tuohon aiemmin esim. nettikauppoja selatessa kiinnittänyt pahemmin huomiota, mutta näiden kuvien myötä alkoi kummasti kiinnostaa. "Onneksi" asunnossani ei ole sopivaa paikkaa sille... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tämä on kyllä tosi klassikko ja itse tykkään ihan hulluna lampusta! :) Minä olen melkoinen lamppuhullu, mutta tosiaan tila alkaa loppua täälläkin :D

   Poista
 5. Ihanalta näyttää!

  VastaaPoista
 6. Teillä näyttää kyllä todella kivalta :) Itse sain mehiläispesän teräksisillä renkailla ekonomiksi valmistumisen kunniaksi vanhemmiltani, ja joka päivä sitä ihailen. Niin ajaton kaunotar <3 valaisin näyttää kyllä kivalta myös messinkisillä renkailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihana lahja! Teräksiksilläkin on tosi kaunis, mutta itse olen ihastunut messinkiin kovasti :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.