Päivä Vilnassa

Latvian reissulla pääsimme tekemään yhden päivän mittaisen pikavisiitin myös naapurimaa Liettuan pääkaupungissa Vilnassa. Tuota reissua varjosti juuri alkanut flunssa ja taisinkin mennä koko matkan kuumehouruissa, heh. Myöskään sää ei suosinut sitten olenkaan vaan +2C lämpötilat tuntuivat melko karuilta. Minä kun olin pakannut mukaan vain keväisi takkeja, kun luulin pääseväni nauttimaan keväisistä aurinkoilmoista :D Voi kuinka väärässä olinkaan!

Kierroksemme Vilnan vanhassakaupungissa oli hyvin pikainen, joten en ehtinyt saada kaupungista oikein minkäänlaista kuvaa. Myös Vilnassa sai ihastella kauniita pastellin värisiä rakennuksia. Kun kysyimme mikä on suurin ero Liettuan ja Latvian välillä, niin oikeastaan kaikki sanoivat samaa, että jos oikein karkeasti ajatellaan niin Liettuan voisi sanoa olevan osa Eurooppaa ja Latvia on enemmän itään päin. Vilna vaikuttikin pikaisen visiitin perusteella Riikaa modernimmalta. Myös Vilnassa oli useita valtavan kokoisia kauppakeskuksia, joten shoppailtavaa olisi riittänyt. Vilnassa bongasimme ohimennen myös muutamia luksusliikkeitä kuten Burberryn ja MaxMaran. Vilnaan voisin lähteä myös uudestaan tutustumaan kaupunkiin paremmin!


Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.