Kesän juhliin

Kesä tuo tulleessaan mukanaan ihania kesäjuhlia: valmistujaisia, rippijuhlia, häitä... Meilläkin on tiedossa heinäkuussa yhdet häät, joita odotankin innoissani. Mekko häihin on jo valmiina, kyseistä mekkoa olen käyttänyt kerran aikaisemmin ja se on yhä tosi kiva, mutta en voi sille mitään että olen vilkuillut netistä myös tämän kevään tarjontaa. Zalandolla olisikin tarjolla vaikka minkälaisia ihania mekkoja ja poiminpa kollaasiin pari jump suitiakin. Jump suit on mielestäni oikealla materiaalilla ja oikein asustettuna aivan yhtä juhlava kuin helmakin, ja voisin hyvin nähdä itseni kesäjuhlissa myös jumpsuitissa.

Omaa lemppariani kollaasista on vaikea valita, mutta tyllihameen ja keveän topin yhdistelmä miellyttää silmää tällä hetkellä kyllä kovasti ja mielestäni kyseinen yhdistelmä sopisi tosi kauniisti esimerkiksi ylioppilaalle. Punainen pitsinen maksimekko on myös kerta kaikkiaan upea.

Onko teillä tiedossa kesäjuhlia? Mikä kollaasista on lempparisi?

tylliä: toppi // hame // mekko
pitsiä: 1. // 2. // 3. 
pastellia: 1. // 2. // 3. // 4.
pitkää helmaa: 1. // 2. // 3. 

Sisältää mainoslinkkejä.

2 kommenttia

 1. Näistä valkkaisin tuon "pitsiä" otsakkeen alla olevan sinivalkoisen mekon, tosi kaunis! :) Muut tuntuu vähän vieraalle joko värin tai mallin vuoksi ja esim. jumpsuit on miulle nou-nou. :D

  Mut hei, mitäs tykkäät näistä mekoista http://www.misswindyshop.com/en/shop/dresses , tuolla oon katellu eri mekkoja ja voi, kun olisikin juhlat, joihin pääsis osallistumaan. 8) Tyyliltään ihan täysin eri, mitä siun kollaasissa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Minustakin tuo sinivalkoinen on tosi kaunis! Värit sopii tosi kivasti yhteen :) Tuon laittamasi linkin takaa bongasin kyllä muutaman kauniin mekon myös! Kellohelma on itseasiassa omalle vartalotyypilleni aika passeli!

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.