Kesähesa

Huh, olipas se viikko! Alkaakohan minulla nykyään jokainen postaus jollakin vastaavan tyylisellä huokaisulla? :D Viime viikon olin tosiaan kokonaan reissunpäällä, mutta tällä kertaa pysyttiin ihan Suomessa. Keskiviikosta sunnuntaihin vietin Helsingissä ja kylläpä Helsingissä olikin kesäistä! Vaikka Oulussakin on jo ihanna vehreää, niin kyllä sen etäisyyden silti huomasi helposti. Perjantaina kun pääsin vapaalle töistä, suuntasin Helsingin keskustaan hotelliin ja vietinkin siellä viikonlopun siskoni kanssa. Perjantaina oltiin molemmat ihan super väsyneitä, mutta power napien jälkeen jaksoimme kuin jaksoimmekin lähteä syömään. Ajattelimme ensin mennä sieltä mistä aita on matalin ja mennä syömään hotellin ravintolaan, joka onneksemme olikin täynnä. Siskoni kun sattui muistamaan lähellä olevan Muru ravintolan, jota oli kuulemma kehuttu kovasti. Minäkin muistelin kuulleeni nimen jostain aiemmin, todennäköisesti blogeista! Murusta löytyi kuin löytyikin perjantai-iltana vielä yksi vapaa pöytä ja päästiin nauttimaan todella upea illallinen. Syötiin molemmat päivän menut, johon kuului alkupalaksi härkätartaria tryffelimajoneesilla ja parsalla, pääruuaksi paistettua siikaa kauden kasviksilla, pieni juustolautanen ja jälkiruoaksi pannacottaa raparperin kera. Ihan mielettömän hyvää kaikki, hyvä etten nuollut lautasia puhtaaksi. Suosittelen! 


Lauantaina nukuin pitkään kun siskoni joutui aamusta lähtemään töihin. Hotelliaamupalan jälkeen, jotka tällä hetkellä alkavat tulla kyllä jo korvista ulos (ei enää pekonia ja munakokkelia minulle, kiitos!), lähdin kiertelemään kaupungille aurinkoiseen ja lämpimään säähän. Lauantaina oli ravintolapäivä ja vitsit mikä meno puistoissa oli! Toinen toistaan herkullisempia ruokia olisi ollut tarjolla, mutta minulla ei tietenkään ollut käteistä. No ehkä hyvä niin, sillä olimme illalla menossa blogityttöjen kanssa syömään. Oltiin varattu pöytä The Mess ravintolasta ja kaikki valitsimme listalta burgerit eteemme. Burgerit oli aivan maukkaita, mutta hintaansa nähden melko pieniä eikä isompaa nälkää burgerilla olisi kyllä sammutettu.


Burgereiden jälkeen jatkoimme matkaa vielä Hernesaaren Rantaan ensimmäisille terdeistunnoille. Ilma oli kyllä ihanan aurinkoinen, mutta kylmä merituuli aiheutti sen että vilu tuli kuitenkin. Oli ihan huippua nähdä Janicaa, Jonnaa, Lilliä, Eveä ja Idaa! Porukka on kyllä niin puheliasta, ettei hiljaisista hetkistä ole pelkoa! Ihania naisia, kiitos vielä mukavasta illasta! :) 

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.