Ihanaa olla kotona

Tovi ehtinyt vierähtää sitten viime postauksen. Viimeinen viikko Riiassa meni valtavan nopeaa ja kävimmepä siinä parin päivän vierailun myös naapurimaa Liettuassa. Näistä reissuista tulen kyllä kirjoittamaan vielä enemmän myöhemmin. Viimeistä reissuviikkoa rassasi harmillisesti myös matkalta hankittu flunssa, joka äityikin niin kovaksi, että tämän viikon maanantaina sain kävellä hakemaan antibiootteja tulehtuneisiin poskionteloihini, eikä olo vieläkään oli täyskuntoinen.

Viime perjantai-iltana saavuin siis kotiin ja olikin ihana tulla suoraan uuteen kotiimme. Vappu vierähtikin meillä niinkin hurjissa tunnelmissa kuin muuttolaatikoita purkiessa ja ainoa osallistuminen vappumenoihin oli sunnuntaina vappubrunssi ystävien kanssa. Vappuna oli kyllä täällä Oulussakin todella upea sää ja ihmisiä oli hurjasti liikkeellä. Oli ihana palata Suomeen, kun täällä on viimeisen viikon ollut niin kauniit kevätsäät. Ja tämä koti, täällä on hyvä ♥ Sattuupa ihan naapurissamme olemaan jäätelökioski, josta vuoden ensimmäiset tötteröt onkin jo haettu. Veikkaanpa meille kanta-asiakkuutta!


4 kommenttia

 1. Niin kaunista, onnea uuteen kotiin! :) Innolla odotan lisää postauksia ja sisustusjuttuja. Nuo verhot ovat täydelliset, olen etsinyt niitä tässä samaisessa värissä omaankin kotiini. Taitavat kuitenkin olla monessa paikassa jo loppuunmyydyt. Jos olet ostanut omasi vastikään, saa minulle vinkata ostopaikasta! ;) Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon PK! :) Sisustuspostauksia luvassa varmasti, kunhan paikat saadaan kuntoon. Nuo verhot tosiaan ihastutti meidät täysin ja etsin niitä itsekin ensin netistä, jossa ne kaikki oli loppu. Verhot löytyi kuitenkin Oulun Kodin1:stä ja verhoja oli ainakin meidän ostohetkellä vielä useammat jäljellä. Jos siis asut Oulussa, suuntaahaan Kodin1:seen! :) Aurinkoista viikonloppua!

   Poista
 2. Mahtavaa, kiitos vinkistä!! :)

  VastaaPoista
 3. Vitsi teillä näyttää niin valoisalta! Mäkin odotan innoissani sisustuspostauksia - kiinnostaa ihan hurjasti, miten tavarat asettuvat paikoilleen ;)

  Tykkään muuten niin paljon sun tavasta sisustaa, vaikka oma tyyli onkin tosi erilainen - tämä kaiketi sitä kuuluisaa erilaisuuden rikkautta :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.