Nimipäivälahja

Kerroinkin jo, että Kauppakeskus Valkean avajaisissa teimme muutaman ostoksen itse kauppakeskuksen ihastelun lomassa. Yksi ostoksista oli paikallisen merkin, nykyään suursuosion saavuttaneen Balmuirin, Lombardia huivi kauniissa siniharmaassa sävyssä. Tämä löytyi Sokoksen naisten osastolta. En itseasiassa tiedä huivin oikeaa sävynimeä, mutta sävyltään huivi on tosiaan aavistuksen siniseen taittava vaaleaharmaa. Tykkään huivissa erityisesti siitä, että kuvio ei erotu taustaväristä liian voimakkaasti, vaan sulautuu huiviin todella kauniisti. Huivi on materiaaliltaan 100% villaa ja tuntuu käsissä ihan unelmapehmeältä, ei ollenkaan kutittavalta. Huivin saa kiedottu kaulalle tosi muhkeasti ja aloinkin heti haaveilemaan kyseisestä huivista myös mustana! Huivin sain kaiken lisäksi nimipäivälahjaksi poikaystävältä, joten huivi on siksikin aivan erityisen mieluisa.

Oletteko te ihastuneet Balmuirin tuotteisiin?


8 kommenttia

 1. Ihana huivi! <3 Oon yrittänyt vinkkailla tosta huivista kans miehelle,mutta ainakaan vielä ei oo toiminut.. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! :) Ei siis auta kuin jatkaa vinkkailua! ;) Tai lopulta ostaa itse :D

   Poista
 2. Hei😊
  Minulla oon tuo samanen huivi ja olen ollut todella tyytyväinen. Haaveissa kesäisempi väri. Kannattaa käyttää hyödykseen Balmuirin omat myyntipäivät. Seuraava taitaa olla ennen äitienpäivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei noihin on ehdottomasti tarkoitus ensi kerralla mennäkin! Kiitos vinkistä :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Balmuirin sivuilta löytyy hinnat, mutta hieman reilu parisataa oli tämä! :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.