Keväisiä asuja

Säät ovat nyt parin viikon ajan pysytelleen päivisin plussan puolella, joten kevään voi sanoa todellaan tulleen! Lämpötila on ollut sen verran lähellä nollaa, ettei kevättakkeja ole vielä näillä leveysasteilla voinut korkata, mutta pian koittaa varmasti sekin aika. Olen ehdottomasti takki-ihmisiä ja voisin omistaa takkeja vaikka kuinka monta. Tällä hetkellä kaikki kaapista löytyvät kevättakit tuntuvat jotenkin tylsiltä ja kaipaisin mahdollisesti jotain uutta. Kokosin muutaman asun erilaisten takkien kanssa, joista kahden ensimmäisen kollaasin takit voisin napata itsellenikin!

Liehuvat trenssit ovat olleet pinnalla jo jonkin aikaa ja viime kesänä metsästinkin tiettyä ystävälläni näkemääni mallia kissojen ja koirien kanssa, mutta sain lopulta vain todeta ettei sitä löydy enää mistään. Tänä keväänä liehutrenssejä on sen sijaan tarjolla jos jonkinmoisia, eikä pitäisi olla enää vaaraa jäädä ilman. Tällainen takki menisi tosi monessa menossa, niin tennareiden kuin korkkareidenkin kanssa. Tähän kollaasiin nappasin rennomman farkkuasun. Pakko muuten vinkata kollaasin farkuista, että omistamani Levikset ovat saaneet ehdottomasti eniten kyselyjä ja kehuja mitä mitkään omistamani farkut! Ja laatu on mielestäni todella hyvää, sillä minulla on yli neljän vuoden takaiselta Jenkki-reissulta yhä käytössä sieltä kahdet ostamani Levikset. Täältä siis iso peukku tälle klassikkomerkille!

takki Veromoda // aurinkolasit Ray-Ban // farkut Levis // neule Tommy Hilfiger // laukku Furla // tennarit Adidas

Minulla on tietynlainen viha-rakkaussuhde nahkatakkeihin. Muiden päällä biker-malliset nahkatakit näyttävät ihan super hyviltä, mutta kun puen sen itseni päälle ei se tunnu ollenkaan omalta. Tämän kevään agendaksi aionkin ottaa tavoitteeksi kokeilla mahdollisimman monia nahkatakkeja, jotta löytäisin itselleni sopivan mallin. Ha-lu-an! Haluaisin nahkatakkiin ehdottomasti kultaiset yksityiskohdat, ja ihmettelinkin suuresti miksi suurimmassa osassa nahkatakeista ne on hopeiset? Nykyään kun laukuissakin on lähes poikkeuksetta kultaiset yksityiskohdat. Myös rennompiin farkkuihin minulla on samanlainen suhde. Reiteni ei ole mistään siroimmasta päästä, joten en koe tällaisten farkkujen sopivan itselleni ollenkaan, mutta muilla ihailen niitä senkin edestä. Ehkä otan tämän asian agendaksi numero kaksi!
nahkatakki Morgan // laukku MbyMJ // tennarit Tamaris // aurinkolasit D&G // farkut GAP // paita Tommy Hilfiger


Tykkään kovasti myös simppeleistä suoralinjaisista takeista, mutta näitä minulta kaapista jo pari löytyykin. Yksinkertaisen takin kanssa on helppo leikitellä hieman asuteilla ja muilla asun osilla. Viime kesänä ihastuin oranssiin väriin ja ihastus on kova tälläkin hetkellä. Katsokaa nyt miten suloinen tuo oranssi Metropolis Mini on? Myös herrainkengät ovat tänä keväänä pistäneet silmään kovasti ja nämä voisikin olla hyvä vaihtoehto asiallisiksi kevätkengiksi, minulta kun löytyy tällä hetkellä vain tennareita.

takki Only // pusero New Look // kengät Tamaris // housut Kiomi // aurinkolasit Michael Kors // laukku Furla


Vaikka kaikki asut kivoilta näyttääkin, on ehkä ensimmäinen kollaasi lempparini ja liehuva trenssi hankittava!

Mistä asusta sinä tykkäät eniten?


(Sisältää mainoslinkkejä.)

3 kommenttia

 1. Ensimmäinen asu on eniten mun tyyppinen,rento ja samalla asiallinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit se on kyllä kiva asu! Just puntaroin tässä pitäisikö asun takki laittaa tilaukseen :D

   Poista
 2. Ompas kivoja asuja kaikki, omaa silmää miellyttää eniten ehkä toi keskimmäinen, nahkatakit & sliponit on niin mun juttu :D

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.