Kaaos

Istun tällä hetkellä olohuoneen sohvalla ympärilläni täysi kaaos. Lähden huomenna kahdeksi viikoksi Riiaan ja sinä aikana olisi muutto tästä vanhasta asunnostamme pois. Tämä viikko onkin mennyt muuttolaatikoita valmiiksi täyttäessä ja turhaa roinaa roskiin kantaessa. Vihaan muuttamista. Olen tainnut joka kerta sanoa, etten muuta enää koskaan, mutta noita sanoja on kyllä ihan turhaa edes lausua ääneen. Pakkaaminen on tosi turhauttavaa puuhaa. Tiedättekö ne pikkutavarat, joilla ei oikein muutenkaan ole asunnossa järkevää paikkaa, joita ei kuitenkaan kannata heittää roskiin kun tarvit niitä kuitenkin joskus. 

Eilen pakatessani vaatteita mietin, että olisipa ihana myydä kaikki vaatteet pois ja ostaa tilalle uudet. Ihan vain muutama uusi. Oikeasti. Ei ihminen tarvitse noin paljoa vaatteita. Toukokuussa on ehdottomasti pidettävä kirpputoria, joten oululaiset pysykää kuulolla sen tiimoilta.

Uudessa asunnossamme on ollut tällä viikolla lattiaremontti, kun tammiparketti hiottiin ja valkolakattiin. Uusi lattia on aivan ihana, sävy on ihan täydellinen. Minulla on tosi ristiriitaiset fiilikset tällä hetkellä, sillä harmittaa jopa hieman lähteä nyt Riikaan, kun haluaisin jo laittaa uutta kotiamme, mutta kuitenkin olen tosi innoissani tulevasta reissusta. Huomenna kun lähden tästä vanhasta asunnostamme, en enää palaa tähän, vaan seuraavan kerran astelen uuteen kotiimme. Tuntu jotenkin hurjalta. 

Asukuvat ovat matkaltamme Kauppakeskus Valkean ennakkoavajaisiin. En todellakaan käytä vielä ballerinoja tai paljaita nilkkoja, mutta koska pukukoodi on smart casual, oli pakko tehdä poikkeus koska minulle ei yksinkertaisesti ole muita kevätkenkiä kuin tennareita. Onneksi olimme koko ajan sisällä, joten paleltumisesta ei tarvinut huolehtia. Pukukoodi on melko vaikeasti tulkittava, joten itse lähdin muilta osin liikkeelle siistissä paidassa ja housuissa. 

Mitä tykkäätte asusta?

takki Gina Tricot (vastaava täältä*)
pusero Zara
housut Mango (vastaava täältä*)
huivi LV
laukku YSL 
kengät Cravo Canela (vastaava täältä*, täältä*, täältä*)

2 kommenttia

  1. Itse muutto on aina kamala mutta lopputulos eli uusi koti sitäkin kivempi :) Miten musta tuntuu että olisit vasta muuttanut tähän vanhaan asuntoon.

    VastaaPoista
  2. Ihana asu!! On varmaan vähän hassua olla muuton ajan pois (ja ehkä vähän vielä enemmän stressaavaa, kun pitää ajatella asioita etukäteen...) mutta eipähän tarvitse kantaa laatikoita :D

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.