Jo Malone

Olen monet kerran Suomen sisäisillä lennoilla tuoksutellut Helsinki-Vantaa lentokentällä Jo Malonen ihania hajusteita ja harmitellut kun niiden ostaminen ei ole ollut mahdollista. Upeat mustavalkoiset pakkaukset iskevät minuun ihan täysin ja tuoksut ovat jotenkin todella koukuttavia. Mieluisimman tuoksun valinta on lähes mahdoton tehtävä. Nyt Riiaan lentäessä, pääsin vihdoin liikkeeseen myös ostopuuhiin.


Palvelu Jo Malonella on kerrassan ylellistä. Myyjä tuoksutteli kanssani kaikki hajusteet läpi ja vinkkasi tuoksuja joista voisin olla kiinnostunut. Hän kysyi moneltako minulla lähtisi lento, ja koska minulla oli runsaasti aikaa, tarjoutui hän tekemään minulle kahdesta mieluisimmasta tuoksusta pikaisen käsihoidon, jotta pääsisin tuoksuttelemaan hajusteita ihan omalla ihollani ja osaisin helpommin tehdän valinnan tuoksujen välillä. Tuoksut valittuani hän pesi käteni kylpyvaahdolla, haudutti kylpyöljyssä, hieroi vartalovoiteella ja lopuksi vielä suihkautti päälle hajuvesiä. Koska en käsittelyn jälkeenkään osannut valita lemppariani, päätin napata kumpaakin hajuvettä yhdet pienemmät pullot. Tuoksuvalintani sattuivatkin sopivasti olemaan vielä sellaiset, että kyseisiä hajuvesiä voi käyttää myös yhdessä  saaden näin ollen ns. kolmannen hajuveden. Olen hajuvesien suhteen melko kranttu, sillä saan useista hajuvesistä päänsärkyä. Selkeästi kukkaiseen taipuvat tuoksut eivät ole ollenkaan minua varten ja myöskin mausteiset hajusteet pistävät nenääni. Ikuisuuslempparini Chanelin Chance eau Tendre on täydellisesti mieleeni, sopivat kevyt mutta naisellinen. Hajuveteen kaipaa kuitenkin välillä vaihtelua ja siksi on kiva jos kaapista löytyisi pari muutakin sopivaa tuoksua, kun kyseistä Chanelia on tullut käytettyä jo kuusi vuotta. Myös valitsemani tuoksut Nectarine blossom & honey ja Blackberry & Bay ovat Chanelin tapaan kevyehköjä ja jotenkin tosi keväisiä.

 
Hajuvesien jälkeen ihastelin vielä kauniita tuoksukynttilöitä ja huonetuoksuja, jotka sopisivat sisustukseen täydellisesti. Koska vanha huonetuoksumme loppui juuri sopivasti ennen muuttoa, nappasin mukaani vielä merkin nimikko Lime Basil & Mandarin huonetuoksun. Myyjä kertoi tuoksujen olevan todella riittoisia ja huonetuoksu voi kestää käytössä yli puolikin vuotta. Ja koska en meinannut saada kyseisistä tuotteista millään tarpeeksi, lisäsin ostoskassiin vielä herkullisen Sweet Almond & Macaroon kynttilän koti-iltojen luksushetkiin.

Ovatko merkin tuotteet teille tuttuja?
 

6 kommenttia

 1. En ole vielä tuotteita päässyt hiplailemaan, mutta ens kuussa pääsen vihdoin! Minkä hintaisia nuo ovat? :) Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi varaahan aikaa kunnolla! Näitä olisi voinut hypistellä vaikka kuinka pitkään! Pienempi hajuvesi (30ml) maksoi vajaa 40e :)

   Poista
 2. Jo Malone on ihana! Ostin pari viikkoa sitten Lime Basil & Mandarin käsisaippuan ja diffuuserin, ihanaa luksusta kylppäriin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toden totta! Itse ajattelin diffuuserin laittaa olohuoneeseen paraatipaikalle! :)

   Poista
 3. Nää on ihania! Kävin tuolla tuoksuttelemassa niitä ennen Jenkkeihin lähtöä ja päädyin ostamaan Wild Sage and Sea Salt-tuoksun. Se on jotenkin niiiiin täydellinen! Ja se tapa miten kauniisti nuo pakataan on jotain ihan uskomatonta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Sea Salt oli myös yksi lemppareistani! :) Ja ihan totta, nuo pakkaukset on yksi iso osa ostokokemusta, aivan ihania!

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.