Tiesitkö tätä minusta?


1. Jos ajelemme poikaystäväni kanssa autolla esimerkiksi mökille, havainnoi poikaystäväni autosta kaikki mahdolliset jutut, kun taas minä en huomaisi karhuakaan ennen kuin se oli aivan tien vieressä. Harva se kerta on pellon (ei onneksi tien!) laidassa seisoneet hirvet ja tiellä juoksevat ketut menneet tältä tytöltä ohi, ja ollaan eräänkin kerran palattu takaisin, jotta minäkin näkisin eläimen. Ei tarvi varmaan ihmetellä miksi poikaystävä haluaa yhteisillä retkillämme olla aina ratissa...

2. Marley and Me on kamalin koskaan katsomani elokuva. Elokuva kertoo kultaisennoutajan elinkaaresta ja osuu aivan liian lähelle omaa elämää, kun meille tuli minun ollessa kolmevuotias ensimmäinen koira ja en muista lapsuuttani ennen Olli-koiraa. Olli on kirmannut sateenkaaren päällä jo useamman vuoden, mutta tuo elokuva toi kyllä kaikki muistot mieleen ja itkin suunnilleen viimeisen tunnin vuolaat kyynelnorot poskilla. En katso uudestaan.

3. Minulla on edelleen isot etuhampaat, mutta pienenä hampaani olivat lisäksi etunevat kuten pupujussilla. Ennen kuin minulle vaihtui pysyvät hampaat, löin maitohampaani useampaan otteeseen ja lopulta maitohampaani olivat mustat. Onnistuin lyömään hampaani autonoveen, tekemään kuperkeikan unissani sängystä lattialle ja kerran myös koira tölväisi isolla ja raskaalla kepillä hampaisiini. Tästä johtuen pelkään aina eniten esimerkiksi liukkaalla kävellessä että kaadun ja lyön juurikin hampaani!

4. Tämä on varmaan kyllä tosi yleinen tapa, mutta en yksinkertaisesti pysty nukkumaan ilman huulirasvaa huulissa. Salillakin joudun käymään pukukopista hakemassa huulirasvan jos olen unohtanut rasvata huulet ennen treeniä sillä muuten en pysty keskittymään mihinkään. Välillä tämä riippuvuus ärsyttää, sillä olen joutunut ties kuinka monta kertaa ostamaan uuden ylimääräisen huulirasvan kun olen unohtanut huulirasvan kotiin.

5. Toinen asia mistä olen riippuvainen on korvatulpat ja se ärsyttää edellistä kohtaa vieläkin enemmän. Muutama kesä sitten oli heinäkuu todella kuuma ja makuuhuoneessa oli parvekkeen ovi pidettävä yön auki, jotta pystyi edes jotenkuten nukkumaan. Koska parvekkeen alla oli kohtuu vilkas pubi, oli pakko pitää korvatulppia jotta pystyi nukkumaan. Korvatulpista en sen koommin ole päässyt eroon ja minua häiritsee nykyään jopa kellon tikitys tai muut hiljaiset äänet. Vinkkejä korvatulpista vierottumiseen?

6. Sisälläni asuu pieni amis ja minusta on jopa hauskaa jos talvikeleillä auton perä lähtee hieman luisumaan liipissä. Äitini auto on takavetoinen ja vieläpä automaattivaihteinen, joten sillä näitä ilon hetkiä tulee ihan vahingossa :D

7. Ja taas autoiluun liittyvää. Olen kertonut täällä aiemminkin, että olen kova laulamaan (huom. en hyvä), mutta autossa se korostuu entisestään. Autossa istuessa tunnen pakonomaista tarvetta laulaa jotain, ja jokin aika sitten huristellessani ruokaa hakemaan, lauloin esimerkiksi Leevi and the Leavingsin Sopivasti lihava -kipaleen kertosäettä niin että varmaan naapuriautoihinkin kuului. Raukat.

8. Vaikka olen tunnetusti kova herkuttelemaan ja syöminen on yksi intohimoni (heh), minulle ei juuri koskaan tule sitä kuuluisaa nälkäkiukkua. Vaikka voisi kuvitella että minä olisi juuri se pahin nälkäkiukkuilija! Pystyn helposti olemaan syömättä pitkälle iltapäivään ilman äksyyntymistä. Poikaystäväni taas on ihan eri maata, ja esimerkiksi reissuissa minun pitää jatkuvasti tarkkailla että eihän nälkä ala lähestyä sillä muuten ei hyvä heilu! Tosin jos olen sekä väsynyt että nälkäinen niin saattaa minusta siinä tilanteessa silloin tällöin ;)

PS. Edellisen postauksen alennuskoodi on voimassa vielä tämän viikonlopun!

8 kommenttia

 1. Marley and me ja Hachiko menee mulla samaan kategoriaan. En oo meidän Rosan kuoleman jälkeen kumpaakaan pystynyt katsomaan, katotaan millon uskallan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota Hachikoa en ole katsonutkaan, enkä taida tämän perusteella katsoakaan! :D

   Poista
 2. Mulla sama juttu Marley &me suhteen, omat koirat on vielä elossa mutta itkua riitti tosiaan ainakin puolet leffasta. Hachiko itketti jo pelkän mainoksen perusteella, niin päätin "herkkiksenä" olla katsomatta koko elokuvaa. Huulirasvariippuvuudesta pääsin itse eroon laittamalla yöksi bepanthenia, se kosteutti/hoiti sen verran hyvin että päivällä tarvitsee talvisin pari kertaa apteekin huulirasvaa( ei niitä puikkoversioita). Kesällä en välttämättä tarvitse päivällä ollenkaan huulirasvaa. Nykyään ei tapahdu katastrofia kun unohtaa yöksi laittamatta mitään huulille. Oletko testannut unimusiikkia? youtubesta löytyy aika hyviä pätkiä sleep music/relax music nimellä. Sellaisen kun laittaa hiljaa puhelimesta taustalle vaikka tunniksi niin itse ainakin nukahdan, yleensä käytän sitä silloin kun tuntuu että jokainen rasahdus häiritsee tai ajatukset vetää rallia päässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en Hachikoa ole katsonut, enkä taida katsoakaan! Minäkin olen kyllä käyttänyt Bepanthenia joskus öisin, mutta en ole kiinnittänyt huomiota sen vaikutukseen... Pitääpä ensi kerralla tarkkailla! Ja hei kiitos sleep music vinkistä, voisin kokeilla tuota! :)

   Poista
  2. Mä liputan myös bebanthenin puolesta! :)

   -M-

   Poista
 3. Marley & Me oli kamala! Tai siis tavallaan ihana, mutta u know.. Olen nähnyt sen parikin kertaa ja joka kerta itkenyt lopussa.

  VastaaPoista
 4. Minä ajan välillä pitkiäkin matkoja yksin kisamatkoille ja parasta just autossa kovaan ääneen laulaminen, onneksi autossa ei ole muita ;)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.