Something to cheer me up

Varmoja kevään merkkejä on lisääntynyt valo ja edulliset tulppaanit kaupoissa. Viime viikonloppuna heräsin kumpanakin aamuna kahdeksalta, normaalisti nukkuisin viikonloppuna ainakin kymmeneen. Unet eivät viime aikoina toki ole olleet siitä parhaimmasta päästä, mutta tällä kertaa osasyy aikaiseen heräämiseen on varmasti lisääntynyt valo. Sunnuntaina kerkesin jo ajatella tovin sängyssä pyörittyäni, että "jes, tänään tuli pitkät yöunet!", mutta vilkaistessani puhelimen näytöltä lukemat 08:47 saatoin todeta valon huijanneen minua. 

Viime viikolla hain lähi-Siwasta Zalandolta vastaanottamani paketin. Paketin sisältö oli erittäin mieluisa, juuri tähän kevään tuloon sopiva. Uusi pieni kevät-/kesälaukkuni, Furlan ihastuttava Metropolis Mini* hennon vaaleanpunaisessa sävyssä Magnolia. Laukku on varmasti monille tuttu useista blogeista, sillä tämä söpöliini on ihastuttanut minun lisäksi monet muutkin. Itseasiassa olen tilannut saman laukun itselleni vuosi sitten juuri tässä samassa värissä Galeries Lafayetten sivuilta, mutta laukkua jäi saamatta koska luottokortin varmennuksessa oli jotain häikkää, eikä tilaus onnistunut millään vaikka lähettelin useita meilejä kyseisen firman asiakaspalveluun. En voi muuten suositella kyseisiä nettisivuja, sillä asiakaspalvelun taso oli melkoisen kehnoa, eikä englannin kielen taito parhaimmasta päästä... Olin myös hilkulla ostaa laukun, eri sävyssä tosin, viime kesänä Pariisin outletista, mutta kun reissulta oli kotiinviemisinä jo kaksi laukkua, päätin olla "viisas" ja jättää laukun ostamassa. Noh, siitä saakka laukku on kummitellut mielessäni. Tässä se nyt kuitenkin vihdoin on!

Mitä tykkäätte uudesta laukustani?

8 kommenttia

 1. Onpa söpö väri! :) Metropolis on kyllä ollut superkätevä ja vetää sisälleen kaiken oleellisen!

  VastaaPoista
 2. Aivan super suloisen värinen :) olen itsekkin noita katsellut ja miettinyt minkä värin valitsisin mutta päätöstä ei ole vielä syntynyt.

  VastaaPoista
 3. Niiiiin nätti!

  Anna

  VastaaPoista
 4. Tää on ihana! Furla on ollut mielessä jonkin aikaa.. värivalinta vaan aika vaikea ;)

  VastaaPoista
 5. Laukku on upea ja tulen varmasti itsekin hankkimaan tämän kesäksi! *sydänsilmäemoji*

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana!! Ihanan värinen ja tosi suloisen näköinen laukku muutenkin!! :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.