Pääsiäinen

Paljon on tapahtunut sitten viime postauksen, josta on vierähtänyt taas luvattoman kauan aikaa. Asuntokaupat rullasi nopeammin kuin osasin uneksiakaan ja sain asunnosta tarjouksen pian ensimmäisen näytön jälkeen. Tarjous oli minulle tarpeeksi hyvä, joten päätin hyväksyä nopean tarjouksen heti - mitä sitä turhaan odottelemaan! Meillä oli uusi asunto jo valmiiksi katsottuna ja myös sen kaupoista on sopimus tehtynä. Virallisesti kaupat tehdään huhtikuun puolella, mutta jos mikään ei mene pieleen, asutaan me jo toukokuussa uudessa ihanassa kodissa aivan upealla sijainnilla. En malttaisi odottaa! Asunto johon muutamme on tosi uusi, mutta ihan pientä pintaremonttia tehdään siihen silti ennen muuttoa. Haluan asunnon olevan täydellinen ja lattian muokkaus on tietenkin helpointa asunnon ollessa tyhjillään. Remonttiajatuksista ja asunnon osotosta ylipäänsä lisää tuonnempana, tehdään kuitenkin ne lopulliset kaupat ensin! :)

Pääsiäislomille päästiinkin lähtemään sitten kevein ja iloisin mielin. Tein viime viikolla erikoista työviikkoa ja pääsin torstaina jo yhdeltä töistä. En suinkaan siksi, että olisin tehnyt jotenkin lyhemmän päivän, vaan siksi että menin jo viideksi töihin. Viideksi. Torstaina töiden jälkeen olinkin ihan tööt, mutta onneksi minun ei tarvinut tälläkään kertaa olla kuskina. Pääsiäislomalla toimin muun muassa hiihdonopettajana kuudelle espanjalaiselle, osallistuin pilkkikisoihin huonolla menestyksellä, etsin ja söin äitini ja siskoni piilottamia Kinder-munia (niin mikäs se minun ikä olikaan?), leivoin ensimmäistä kertaa pavlovaa, moottorikelkkailin ja paistoin makkaraa mökkimme laavulla. Täydellistä rentoutumista ja pään tyhjentämistä, juuri sitä mitä tarvitsinkin. Tunnelmia pääsiäisestämme postauksen kuvissa.

10 kommenttia

 1. Onko Onni nuohonnut jossain kun päästä turkki hieman mustana? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! :D olisitpa nähnyt kuvan snapchatistani kun Onni kävi toistamiseen salaa laavulla illalla! Sen pää oli ihan musta! :D

   Poista
 2. Onnea asunnon myymisestä & uuden löytämisestä :) Toivotaan, ettei nyt tuu sitten mitään tenkkapoota matkaan enää tässä vaiheessa... Ja tosi ihania kuvia tässä postauksessa, suloinen Onni! :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kiia! :) Joo peukut pystyyn, ettei tule enää mitään mutkia matkaan! Toistaiseksi näyttää hyvältä :)

   Poista
 3. Ihanan kuuloinen pääsiäinen teillä! :) olen muuten joskus miettinyt kun olette aina vaikuttaneet niin hyvältä parilta, että oliko se yhteenpaluu yllätys vai osasitko sitä odottaa? Ihan mahtava juttu että löysitte nyt yhteisen oman kodin!

  Terkuin Salla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Salla :) Hmm, no me oltiin "eron" aikanakin tosi tiiviisti tekemisissä ja yhteyksissä, joten välillä tuntuu ettei me koskaan olla erossa oltukaan. Ja niin haluan ajatellakin :)

   Poista
 4. Oi onnea uuteen kotiin! :) Mihin päin muutat?

  VastaaPoista
 5. Onnea asuntokaupoista!
  Aivan ihanat kuvat! Tuli ihan nälkä tuota loimulohta katsoessa:)

  VastaaPoista
 6. Moikka,

  pakko kysyä; mistä ovat nuo IHANAT porokynttilänjalat tuossa viimeisessä kuvassa? :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.