Asunnon myyntiä

Heippa, pitkästä aikaa! Viime aikoina on pitänyt kiirettä, eikä postauksien teolle ole ollut aikaa. Aion kyllä parantaa tapani, ja valon lisäännyttyä inspiraatio bloggaamiseen on kyllä korkealla! Instagramissa minua seuraavat (@lindakaup) tietävätkin hieman viime viikkojen puuhistani. Viime viikon perjantai oli varmasti elämäni raskain päivä, silloin saatoimme isin viimeiselle matkalleen. Asiaa ei vieläkään oikein ymmärrä, vaan yhä edelleen asia iskeytyy aina yhtäkkiä vasten kasvoja. 

Tällä viikolla olin keskiviikosta perjantaihin Helsingissä työreissulla. Keskiviikko aamuna taksissa lentokentältä satuin Instagramista bongaamaan, että Aarikalla on Vallilassa pop up outlet avoinna. Työpäivän jälkeen suunnistimmekin siskoni kanssa sinne, kun kerrankin satuin olemaan paikalla oikeaan aikaan. Aarikka on perinteisiä suomalaisia merkkejä ja tuttu minulle lapsuudenkodistani. Monille on varmasti merkiltä tuttuja ainakin puiset tontut, mutta merkillä on paljon ihania sisustusjuttuja myös muihin vuodenaikoihin. Itse löysin outletista kuvassa näkyvän kynttilänjalan, keltaisen tuikun ja tarjottimen reilulla alennuksella. Kuvan emeraldin vihreä Iittalan Kastehelmi tuikku on myös uutuus, ja kyseinen väri viehättää minua tällä hetkellä kovasti!

Tämä meidän kaunis kotimme on itseasiassa tällä hetkellä myynnissä. Moni varmaan ihmettelee miksi, sillä vastahan minä tämän ostin. No elämäntilanteiden muututtuessa, isommalle olisi tällä hetkellä tarvetta, sillä haluaisimme asunnon jossa on vierashuone. Ja tämä nykyinenhän on paperilla vain minun, joten totta kai poikaystävänikin haluaisin ostaa oman, meidän yhteisen. Jos suinkin olisi mahdollista pitäisin tämän asunnon itselläni sijoituskohteena, mutta valitettavasti uuden asunnon rahoittamiseen on tästä ihanuudesta suurella haikeudella luovuttava. Jos siis olet vailla kaunista, valoisaa ja tilavaa kaksiota Oulun paraatipaikoilta, kurkkaa asunnon esittely täältä! :) 

5 kommenttia

 1. Joko olet asunnossasi asunut 2 vuotta? Vai myytkö sen silti vaikket vielä verottomana saisi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myyntivoittoveron joudun maksamaan, mutta toki saan tehdä vähennyksiä :)

   Poista
 2. Onnea myyntiin ja tsemppiä isoihin elämän muutoksiin.
  BTW, onko tuo taulu Iiriksen maalaama?

  VastaaPoista
 3. Kiitos käynnistä Aarikka outletissä!

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.