WANTED: Tennarikelit

Julkaisin pari viikkoa sitten Instassa (@lindakaup) kuvan tennareista ja paljaista nilkoista viime kesältä. Sitä hetkeä maltan tuskin odottaa, että tuollainen tilanne olisi tänä keväänä vihdoin mahdollista. Pari viimeistä kesää on jaloista löytynyt päivittäin lähes poikkeuksessa jotkin tennarit. Etenkin viime kesänä, kun säät oli mitkä oli. Lempimerkkini on tähän asti ollut ehdottomasti Nike, mutta tällä hetkellä myös Adidas nostaa päätään niin klassikoillaan kuin uusilla tyylikkäillä malleillaan. Minulta löytyykin jo laatikosta odottamassa korkkaamaton pari (7.) Adidaksen Superstareja. Oma tennarivalikoimani alkaa olla sillä mallilla, että yksikin pari lisää niin tilanne on jo ryöstäytynyt käsistä. En kuitenkaan mahda sille mitään, että löydän itseni aina uudestaan ja uudestaan ihailemasta uusia malleja ja väriyhdistelmiä. Kollaasin tennareista minua houkuttelisi eniten (4.) Adidaksen mustavalkoiset ZX 700 tennarit, mutta myös saman merkin (9.) pastellin pinkit Fluxit voisin nähdä omissa jaloissani.

Joko sinä olet valmiina tennarikelien tuloon?


1. Nike / 2. Nike / 3. Nike / 4. Adidas / 5. Nike / 6. Nike / 7. Adidas / 8. Adidas / 9. Adidas

Linkit mainoslinkkejä.

5 kommenttia

 1. Täällä kanssa yksi joka haaveilee tennarikeleistä ja uusien popojen kotiuttamisesta ♥

  http://more-than-we.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Täällä myös yksi ikuinen tennarityttö! :D Vannoin myös pitkään Niken nimeen, mutta Adidas on kieltämättä kirinyt välimatkaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tennarit ovat kyllä parasta mitä muotiin on koskaan tullut! :D En ymmärrä miten aina ennen käytin Converseja, kun ne on oikeasti itselleni tosi epämukavat kengät. Nyt sen vasta kunnolla huomaa kun käyttää esim. Rosheja.

   Poista
 3. Olen haaveillut kunnon tennareista pitkään. Sellaisista jotka on mukavat jalassa, mutta sitten on hintaakin aina löytynyt sen verran että olen joutunut siirtämään aina ensi kauteen. Ehkä nyt olisi myös minun aika löytää conversen kaveriksi myös matala varttisia tennareita

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.