Villakangastakissa

Hiphurraa, vihdoin asukuvia! Kävimme perjantaina hieman juhlistamassa poikaystäväni uutta työpaikkaa, joten eilen lauantaina oli puoleenpäivään asti nukuttujen yöunien jälkeen pieni päiväkävely raikkaassa ilmassa paikallaan. Kun lähdimme liikkeelle oli ilma oikein miellyttävä - jopa keväinen! Kotimatkalla sää olikin muuttunut jo jäätävään tuuleen ja lumituiskuun, joten äkkiä pudottiin keväthaaveista takaisin maanpinnalle. Ei ihan vielä. 

Päälläni on Rovaniemen Pukumiehen alesta ostamani uusi villakangastakki, josta tykkään kovasti. Takkia olin katsonut aiemminkin täysihintaisena, mutten raaskinut pulittaa sitää reilua kolmeasataa euroa. Nyt kun takille jäi hinnaksi alle puolet en voinut enää vastustaa tämän klassikon ostoa, sillä uskon tämä kulkevan mukanani vuosia. Niin on tehnyt vanha musta villakangastakkini, joka tosin nyt saa lähteä kiertoon. Takin materiaalissa on mukana mohairia, joten takin pinta on hieman "karvainen", joka tekee takista entistäkin kivemman. Myös jalastani löytyvät tekonahkapöksyt ovat uudet, myöskin alesta ostetut, ja taisivatpa päästä heti vaatekaapinlempparit-listalle. Asusta tulee heti paljon mielenkiintoisempi kun siinä on mukana erilaisia materiaaleja ja tekstuureja, vaikka asun osat olisivatkin ihan perusjuttuja.

Mitä tykkäätte asustani?

takki Noora
mekko H&M
housut Mango (vastaavat täältä*)
kengät Vagabond (täältä* -30%!)
huivi Acne (vastaava täältä*)
hattu H&M (vastaava täältä*)
laukku Chanel

2 kommenttia

  1. Hyvän näköinen asu jälleen Linda!:) kamelin värinen huivi olisi kyllä ehdottomasti itselläkin hankintalistalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eveliina! :) Minulla on villahuiveja musta, kamelin värinen ja harmaa, näillä pärjää oikeastaan melko pitkälle! :D

      Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.