#TBT FEBRUARY

Parina viime kuukautena unohtui täysin tehdä asujen TBT-postaukset, mutta talviaika on toisaalta asujen osalta kaikista köyhintä aikaa tässä blogissa, joten mitään suuria menetyksiä ei koettu. Kaivoin kuitenkin taas muutamalta viime vuodelta asukuvia arkistoista ja tässä helmikuisia asuja. Sitä ihmettelen miten olen joka kuvassa ilman pipoa, onko Oulussa tosiaan ollut niin lämmin?

Mikä näistä asuista on sinun lempparisi?


2015. Tällä kertaa kaikki asut ovat sellaisia, että voisin pukea niistä jokaisen ylleni, vaikka ei nämäkään asut ihan nappeja ole. Viime vuoden asusta minulla on jäljellä ainoastaan hame ja kengät, muut asun osaset olen myynyt eteenpäin. Kengätkään ei ole tosin päässeet tänä talvena vielä kertaakaan käyttöön, sillä jotenkin olen täysin kyllästynyt konjakinruskeaan! Kohtalotovereita? 


2014. Tämä asu on edellistä onnistuneempi ja voisin pukea sen ylleni sellaisenaan, tosin nilkkurit ehkä vaihtaisin toisiin jos ihan mukavuussyistä. Korolliset nilkkurit ei yksinkertaisesti vai istu jalkaani, joten täällä olisi pari Wondersin nilkkureita kaupan! Musta Lily ja takki ovat lähteneet tästä asusta myyntiin, mutta yhä mielestäni kivalta näyttävä karvakaulut löytyy vielä kaapista. Pitääkin kaivaa se käyttöön!


2013. Tässä postauksessa asut melkeinpä paranivat mitä vanhempiin asuissa mennään. Tykkään tästäkin asusta, vaikka tätäkään takkia ja laukkua minulla ei enää ole. Muistan tykänneeni näistä asukuvista kovasti ja mielestäni asu näyttää hyvältä vieläkin. Kengät ja karvakauluri ovat kaapissa edelleen, tosin ovat tänä vuonna jääneet vaille käyttöä. Tummansininen villakangastakki näyttää kuvassa hyvältä, ja harmittaakin kun en Zaran alesta napannut itselleni uutta mukaan...

8 kommenttia

 1. Minusta kaikki asut näyttää edelleen tosi hyville (Tosin Speedy ollut aina yksi inhokkilaukuista, anteeksi :D) ja tukkakin on kiva kaikissa kuvissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne! :) Minusta hiukset ovat 2015 kuvassa huonoimmat, tuo sävy ei miellytä silmääni yhtään! Joo Speedy ei ole enää oma lempparini, mutta voisin sen kyllä oikeastaan hihnallisena versiona hyvinkin ottaa :D

   Poista
 2. Viimeinen asu on ehdoton lemppari - vaikka laukusta en tykkää minäkään enää :) Hiuksetkin näyttää superkivoilta. Tuo tummemman juuren sävy (eli varmaan oma väri?) sopii sulle tosi hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma, Speedy ei ole enää minunkaan lempparini! :) Tosin bandouliere version voisin ottaa. Tuota omaa juurta yritänkin kovasti kasvattaa esiin! :)

   Poista
 3. Ihania asuja, mutta suosikki on kyllä toi vuoden 2015 asu :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Vuoden 2014 asu on lemmparini :) Oisko kengistä mahd saada lisätietoa? Ja voi että miten ihania laukkuja sulla on! :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.