Kylmiä sävyjä vaaleisiin hiuksiin

Niin kauan kuin minulla on ollut vaalennusta hiuksissani on minulla ollut ongelmana keltaisuuteen taipuva kuontalo. Tällä hetkellä kasvatan hiuksiini omaa väriä, mutta latvoihin on tehty liukuvärjäys, jonka kanssa on samat haasteet. Keltaisuutta pois taittavat tuotteet ovatkin itselleni hiustenhoidossa tärkeässä roolissa, mutta niiden oikeasti tehoavien tuotteiden löytö on aika vaikeaa. Hopeashampoot kuivattavat jo ennestään pörröistä luonnonkiharaani, eikä vaikutus ole tarpeeksi voimakas. Hopeashampoota olenkin nykyään käyttänyt suoraan kuivaan tukkaan, jolloin shampoota kuluu kyllä paljon enemmän, mutta vaikutus on parempi.

Pari viikkoa sitten ostin pari tuotetta, joiden tehoon poistaa keltaisuutta olen ollut tyytyväinen, näistä ajattelin vinkata nyt teillekin. Wellan Color Fresh 8/81 suoraväri* on violetinsinistä väriainetta, jonka kanssa kannattaa ihan vaalean tukan kanssa olla varovainen, sillä liian pitkällä vaikutusajalla lopputulos voi olla violetti. Tuotetta voi levittää myös hoitoaineen joukkoon, jolloin vaikutus ei ole niin vahva. Omat latvani ei ole kirkkaanvaaleat, joten uskalsin pitää väriä päässäni 10 minuuttia ja lopputulos oli mielestäni tosi hyvä. Hiusten sävy taittui huomattavasti viileämpään, mitä en aikaisemmin ole kotikeinoin saanut aikaiseksi. Yksi pullo riittää useampaan käyttökertaan ja vaikutuksen kesto on paljon pidempi kuin hopeashampoolla. Luin joistain netistä, että tätä samaista väriainetta voi käyttää myös tummempaan tukkaan mikäli haluaa taittaa väristä lämpöä pois. Samalla ostoskerralla nappasin mukaan Wellan Cool Blonde hoitoaineen*, joka kirkastaa vaaleaa hiusväriä samalla hoitaen hiusta. Koska hopeashampoo kuivattaa oma hiustani, on päivittäin käytettävä hoitoaine minulle paljon parempi vaihtoehto. Alimmasta kuvasta näette miltä aineet näyttävät pullon ulkopuolella, tosin hoitoaine on todellisuudessa kuvaa pigmenttisempää.

Mihin tuotteisiin sinä luotat viileämpien sävyjen saamiseksi?

6 kommenttia

 1. Lista olisi suht pitkä näiden tuotteiden osalta, sen verran työtä tämä viileä vaalea teettää :) Color maskit on hyviä, sekä Kc että Biozell. Aivan ehdoton on hyvä hopea shampoo. Lisäksi tulee käytettyä vaahtosävytteitä. Goldwellin "10vee" lienee jo ihan legendaarinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen käyttänyt Color Maskeja myös, mutta jotenkin niidenkään teho ei ole vakuuttanut :/ Pitääpä googlailla muut mainitsemasi tuotteet! Kiitos vinkeistä Sanna :)

   Poista
 2. KC:n Color mask Pearl taittaa hyvin sävyä kylmemmäksi. Sitä kannattaa käyttää myös suoraan kuiviin hiuksiin pidemmällä vaikutusajalla. KC:n pearl shampoon pitää antaa myös vaikuttaa hetken. Suosittelen :)

  Petra

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä minulla on itseasiassa ollut, mutta olen tosiaan laittanut aina pyyhekuivaan tukkaan, ja vaikutus ei ole ollut tarpeeksi voimakas :/ Hopeashampoidenkin annan tosiaan aina lillua hetken aikaa tukassa ennen pesua.

   Poista
 3. Fudge -merkin hopeashamppoo taitaa olla ainut, joka on ihan kunnolla tehonnut omiin hiuksiin kellertävyyttä taittamaan. Sitä tosin olen joutunut tilaamaan Feel uniquesta, kun ei ole tullut edullisena täällä Suomessa vastaan. Mutta sitä suosittelen! :) Mullakaan ei ole yhtähyvin nuo Colormaskit toimineet.

  -L

  VastaaPoista
 4. Sain kampaajalta hyvää palautetta Kicksin omien hopeashampoon ja hoitoaineen tuloksista. Kasvatan kans omaa väriä ja raidat tahtoo kellastua.

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.