Hi there

Heipähei, pitkästä aikaa. Viime viikot ovat menneet todella nopeaa. Uudessa työssäni olen päässyt mukaan mielenkiintoisiin juttuihin ja uutta asiaa on tullut paljon, mutta uusien juttujen oppiminen on myös uuvuttavaa ja välillä olen joutunut ottamaan pitkästä aikaa ihan päikkäreitäkin. En sentään joka päivä, mutta noin kerran viikossa kuitenkin. Olisin varmaan joutunut ottamaan vielä useammin päikkärit, ellen olisi vihdoin saanut urheiluista taas kiinni. Aloitin jälleen tekemään Kayla Itsinesin Bikini Body Guidea, joka on mielestäni aivan loistava tapa treenata. Nopea, tehokas ja motivoiva, juuri minulle sopiva. Ihan mahtava fiilis kun urheilun jälkeen, tai jopa sen aikana, tulee sellainen euforinen olotila. Tätä onkin odotettu, syksy kun meni tosiaan ihan höpöksi. Nyt minulla on menossa  ohjelman viides viikko ja odotan innolla tulevia treenejä. 

Mutta tiedättekö mikä ilostuttaa minua kaikista eniten! Se että töiden jälkeen ei ulkona ole enää täysin pimeää. Ihanaa, kevät on tulossa! Bloggaaminenkin helpottuu huomattavasti, kun valoisia tunteja on päivässä enemmän kuin kaksi, jolloin kuvaamaan ehtii myös arkisin töiden jälkeen eikä pelkästään viikonloppuisin. Mutta valitettavasti blogissa tulee varmasti olemaan nyt hiljaisempaa, kun aika ei yksinkertaisesti riitä. Postauksia tulee varmasti jatkossa, ehkä hieman hitaampaan tahtiin vain. Toivottavasti maltatte pysyä mukana!

Viime viikonloput olin Rovaniemellä perhettä ja kavereita moikkaamassa, josta postauksen kuvakin on. Oli kiva nähdä myös koiria ja Onni huvittikin minua tulemalla keskellä yötä häntä heiluen lelu suussa minun sängyn viereen. Ressukka olisi halunnut leikkiä. Tein yhden kivan löydön ostosrintamallaki, joka näkyy varmasti piakkoin asukuvissa.

Mitäs teille kuuluu? Oletteko te huomanneet päivän pidenneen? :)

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.