Clémence Wallet

Olen viimeiset puoli vuotta käyttänyt pelkästään pientä MiuMiun korttikoteloa, joka ollut kokonsa puolesta kätevä mahtuessaan kaikkiin laukkuihin, mutta aivan liian pieni mahduttaakseen sisäänsä kaikki kortit - käteisestä rahasta nyt puhumattakaan. Oikeaa korttia sai aina hakea, kun kortit oli kaikki läjässä päällekäin. Möin vanhan isomman lompakkoni viime vuoden puolella kyllästymisen vuoksi eteenpäin, mutta totesin kuitenkin tarvitsevani käyttööni myös isomman lompakon, joka sattuu minulla olemaan helpompi arjessa. Googlailin paljon eri merkkien malleja ja lopulta päädyin hankkimaan lompakon tutulta Louis Vuittonilta, jonka aiempaan lompakkooni olin ollut todella tyytyväinen. Tämä Clémence -malli on tarpeeksi iso, mutta kuitenkin jotenkin siro, varsinkin jos vertaa saman merkin isompiin Zippy lompakkoihin. Tällä kertaa halusin nahkalompakon ja valitsin materiaaliksi tyylikkään mustan empreinte nahan. Tällainen vetoketjulla suljettava malli on kätevä esimerkiksi lounastauoilla töissä, kun lompakkoon voi helposti sujauttaa kännykän ja laittaa lompakon kainaloon. Pienen lompakon kanssa olin harva se päivä pudottamassa joko lompakkoa tai puhelinta, kun yritin taiteilla kaupassa eväksenhakureissulla. Toivottavasti tämä lompakko säilyy mukanani vuosia.

Oletko sinä pienien vai isojen lompakkojen ystävä?


9 kommenttia

 1. Ihana lompakko! Itsekkin olen etsinyt uutta lompakkoa jo jonkun aikaa..ja luulen että päädyn vuittoniin myös. Saako tuon nahkaisen hintaa udella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuittonilla on hyviä lompakoita ja nahka tuntuu todella laadukkaalta. Livenä esim. Saint Laurentin lompakot ei tunnu ollenkaan niin laadukkailta. Hinnat löytää kätevästi LV:n Saksan sivuilta! :) http://de.louisvuitton.com/

   Poista
 2. Minulla myös olisi uuden lompakon tarve. Ajattelin odottaa kesän Wienin matkaan saakka mutta voi olla että siltä reissulta kotiutan sen haaveilemani Totallyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lompakkoon kelpaa kyllä panostaa, sillä se on käytössä lähes joka päivä. Tätä mallia voin kyllä suositella! Voi onpa ihanaa, että pääse reissuun ja vielä aikeissa hankkia jokin ihana tuliainen! :)

   Poista
 3. Juuri tuollaista hypistelin kesällä, kun LV:llä ei ollut haluamaani monogrammicanvasta rose ballerine-värillä. Nahka tuntui todella hyvältä ja Clémence on kooltaan just passeli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä nahka tosiaan tuntuu tosi hyvältä, ei ollenkaan helposti naarmuttuvalta tai kuluvalta :)

   Poista
 4. Ostin vuoden alussa vuittonilta sellaisen näppärän pienen lompakon, mihin mahtuu paljon kortteja, setelit ja kolikoitakin. Se on siinä mielessä näppärä, että sopii pikkulaukkuihin hyvin, eikä vie kaikkea tilaa. Eli nykyään kannatan pienempiä lompakoita :)
  -Taru-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko se tällainen saman tyylinen, mutta pienempi, Zippy Coin Purse? :) Sitä pientä Zippyä olen miettinyt myös, mutta tarvitsin tilaa useammalle kortille :)

   Poista
  2. Malli on Anais Wallet. Melko näppärä. Kortit ei kaikki sinne mahdu, niitä on nykyään niin paljon, mutta tärkeimmät ihan hyvin :).

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.