Bags on my mind

Laukkuaiheiset jutut tulevan yleensä blogissani ryppäissä ja niin nytkin. Ajattelin heti kokolmapostauksen perään jatkaa laukkuhaaveillani, joista myöskin kysellään usein kommenttiboksin puolella. Tällä hetkellä haaveilen yllättävän harvasta laukusta, ja mietiskelen jopa voiko joskus oikeasti tulla sellainen tilanne, etten haaveilisi yhdestäkään? Tuskinpa vain, mutta sehän olisi toki ideaalia. Oikeastaan kaikki tällä hetkellä haaveissani pyörivät laukut ovat näkyneet wish listeillä täällä blogissa jo aiemmin, mutta sehän on vain hyvä että samat laukut miellyttävät edelleen. Onpahan ainakin tarkkaan harkittuja ostoksia, mikäli nämä joskus päätyvät tähän talouteen. 

Ensimmäinen ja varmasti realistisin haave on Guccin Soho Disco Bag, josta olen haaveillut jo pidempään, mutta viime vuonna sen ohi meni valmistujaislahjaksi ostamani Chanel. Tykkään laukun yksinkertaisesta ja käytännöllisesti mallista ja mielestäni tuo laukussa roikkuva tasseli on super söpö! Laukku on sen kokoinen että se sopisi mielestäni sekä arkeen ja juhlaan, ja se mahduttaisi enemmän sisään kuin minun tämän hetkiset pikkulaukkuni. Tämä on näistä laukuista selkeimmin ihan ostoslistalla, joten mahdollisesti tämä voisi tulla tänä vuonna laukkukokoelmaani rikastuttamaan.

Toinen vielä kohtuu realistinen haave on Saint Laurentin Sac de Jour baby tai nano koossa. Myös tästä klassikosta olen tykännyt jo pitkään, mutta mallin isommat koot tuntuvat jopa turhan jäykiltä. Tämä minut ihastuttanut pienempi koko menisi monessa mukana. Läheltä piti etten ostanut tätä jo silloin kun haluamani Antigona oli hetkellisesti myyty loppuun. 

Kolmas ikuisuushaaveeni on Chanelin Flap Bag joko medium tai jumbo kokoisena, beigenä ja hopeisilla yksityiskohdilla. Pieni valmistujaislahjaksi ostamani Chanel ei suinkaan laannuttanut janoani merkin laukkuja kohtaan, mutta ikävä kyllä elämän realiteetit rahan rajallisuudesta tulee tämän laukun kohdalla vastaan. Ehkä sitten joskus.

Haaveiletko sinä tällä hetkellä jostain laukusta?

10 kommenttia

 1. Olen myös ruvennut lämpenemään tuolle Guccille, se on supersöpö! Ja jotenkin rennompi kuin esim. YSL:n pienet laukut, jotka ovat aika "juhlallisia". Tosin tuo Sac de Jour on ollut mieleeni jo todella pitkään myöskin! Pitäisikin kirjata omia laukkuhaaveita taas ylös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi minusta Gucci on aivan ihana! Eikä sitä juurikaan edes näy missään :) Ja ihan totta, on tämä laukku paljon rennompi jos vertaa YSL:n laukkuihin. Sac de jour kelpaisi tosiaan myös! :D

   Poista
 2. Laukkujuttuja on aina kiva lukea! :) Tuo Guccin laukku on pistänyt silmään viime aikoina Pinterestissä, simppeli ja ihana :) Silloin kun olin ostamassa Célinen Nanoa katselin myös muita vastaavia, kuten tuota Saint Laurentin söpöläistä. Myös kaverini pohti sitä, mutta siinä ei kai ollut vetoketjua ollenkaan, joten jäi ostamatta.
  Minulta ei kyllä varmaan laukkuhaaveet lopu sitten koskaan, valitettavaasti :D Täytyy tehdä piakkoin myös omaan blogiin haavekollaasi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota Guccia ei olekaan vielä suomalaisissa blogeissa ole näkynyt, mutta Pinterestissä minäkin olen sitä ihaillut! :) Sac de jourin tilalta voisin hyvin ostaa esimerkiksi Fendin 2jours laukun pienemmässä koossa. Vetoketju ois kyllä ehkä plussa, mutta ei minulle pakollinen. Odotan innolla sinun haavekollaasiasi!! :)

   Poista
 3. Sac de Jour <3 on omallakin listallani! Hehee, ja tällainenkin postaus on mullakin ihan valmiina luonnoksissa :D

  VastaaPoista
 4. Varsinaisesti "aktiivisia" laukkuhaaveita ei tällä hetkellä ole, mutta Chanelin WOC on sellainen ikihaave.. Ehkä se joskus toteutuukin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo minullakaan ei oikeasti ole mikään pakottava tarve yhdellekään laukulle enää, mutta onhan vaihtelu kivaa :) WOC on ihana!

   Poista
 5. Mulla oli joskus tuo Gucci isommassa koossa ja voin todellakin suositella laukun laatua ja laukun nahkaa.

  VastaaPoista
 6. Toi musta Gucci on kyllä ihana, sitä olen itsekin vähän kuolaillut... :p

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.