Awesome

Jestas mikä viikko. Saavuin eilen illalla tyhjään kotiin neljän päivän työreissulta. Tyhjään siksi, että poikaystäväni on reissussa ystävänsä luona Tukholmassa. Ihan mielettömiä päiviä takana ja menee hetki jäsentää pään sisällä kaikki uusi tieto ja oppi. Snapchatissa seuraavat tietävätkin jo missä olen pyörinyt. Tiistaina ajeltiin bussilla valkoiseen Lappiin Leville asti, jossa vietin superhauskan päivän tutustuen yrityksessä uusiin ihmisiin ja kuunnellen mielenkiintoisia puheenvuoroja. Innostus nykyistä työtäni kohtaan kasvoi taas hurjasti, kuten myös ymmärrys siitä missä asioissa haluan kehittyä ja mitä haluan oppia. Keskiviikkona jouduin jättämään Levi-retken kesken ja lensin Kittilästä Helsinkiin traineeohjelmaan kuuluvaan koulutukseen. Takana on mielenkiintoisia luentoja ja loistavia puhujia mielettömiltä urapoluita, ja tunne siitä, että olen oikeassa laivassa on todella vahva. Meillä on koossa ihan mahtava yhdeksän hengen traineeporukka, ja nauru raikaa niin luennoilla kuin niiden ulkopuolellakin. Uskonkin että saan tästä hienon koulutuksen lisäksi mukaan huipputyyppejä  toivottavasti loppuelämäkseni :)

Tämän viikon jälkeen viikonloppu onkin pyhitettykin lepäämiselle, sillä univelkaa on viikon aikana kertynyt. Myös urheilla olisi tarkoitus, sillä tämä viikko on sekoittanut treenit täysin ja treeniohjelmasta on kahden päivän treenit tekemättä. Ensi viikolla minulla on siis hieman enemmän aikaa blogillekin, joten odotettavissa on hieman tiheämpää päivittymistahtia.

Mitäs teidän viikkonne kuuluu? :)

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.