Minun 2015 - TOP 5

On aika summata vuosi 2015 yhteen. Viime vuosi oli täynnä isoja ja merkityksellisiä juttuja, onnistumisen ja ilon tunteita, mutta myös stressiä ja vaikeampia hetkiä. Tässä omat viisi top momenttiani viime vuodelta.

Ostin oman kodin jo vuoden 2014 puolella, mutta sopimuksen mukaan sain asunnon haltuuni vasta joulukuun puolessa välissä. Remppa vei joulun ja uudenvuoden pyhien takia noin kuukauden, joten muuttamaan pääsin vasta tammikuussa. Hetkäkään en ole oman kodin ostoa katunut, sillä miksi maksaisin vuokraa jollekin toiselle, kun hyvin voin maksaa asuntoa itselleni. Oulussa kun asuntojen hintataso on hyvinkin kohtuullinen, joten lainataakka on isohkosta kaksiosta keskustan alueelta hyvinkin siedettävä. 

Yksi varmasti koko elämäni suurimmista saavutuksista oli valmistua viime kesänä kauppatieteiden maisteriksi. Tästä tulen varmasti muistamaan vuoden 2015 parhaiten. Opintoni etenivät kaksi viimeistä vuotta hyvin verkkaisella vauhdilla, sillä olin kokopäiväisesti töissä. Välillä takaraivossa jyskyttikin melkoinen stressi kesken olevista opinnoistani. En kuitenkaan missään tapauksessa kadu, että otin työni vastaan tuolloin kaksi ja puoli vuotta sitten, vaan päinvastoin tsemppaan muitakin opiskelijoita hankkimaan sitä oman alan työkokemusta jo ennen valmistumista. Valmistuttua on huomattavasti helpompi katsella työmahdollisuuksia kun on jo kokemusta valmiiksi hankittuna.

Yksi vuoden parhaista muistoista on ehdottomasti ystävilleni ja sukulaisilleni äidin ja isin avustuksella järkkäämäni valmistujaisbileet meidän mökillä. Paikalle onnistui pääsemään suuri osa ystävistäni ja ilta oli huippuhauska! Näitä bileitä olen muistellut hymyssä suin monet kerrat - ja niin tule varmasti tekemään jatkossakin :)

Kesälomalla täyttyi yksi pitkäaikaisista haaveistani, kun matkustimme kesälomamatkalle Pariisiin. Olen halunnut matkustaa Pariisiin aina ala-asteelta saakka, jolloin aloitin ranskan kielen opinnot. Ranskan kielestä oli muistissa vielä monia juttuja ja esimerkiksi croissanttien ja vesipullojen tilaaminen läheisestä leipomosta sujui lähes moitteettomasti ;) Pariisi oli kaupunkina juuri niin kaunis kuin olin odottanutkin ja loma oli kaikin puolin onnistunut. Pariisiin tulen matkustamaan varmasti vielä joskus uudelleen.

Uudesta työstäni mainitsin ohi mennen postatessani uudesta laukustani, joka oli myös palkinto itselleni tästä saavutuksesta. Syksyn aikana ramppasin muutamaan otteeseen Helsingissä, en suinkaan hupireissuilla vaan työhaastatteluissa erääseen trainee-ohjelmaa. Tämä kyseinen trainee-ohjelma on ollut tähtäimessäni jo vuosia ja sitä silmällä pitäen olen kerännyt yrityksestä erilaista työkokemusta. Monivaiheisen rekrytointiprosessin jälkeen tulin suureksi ilokseni valituksi ja aloitan uudessa työssäni tammikuussa. Työpaikkani pysyy siis Oulussa, mutta kuukausittain pyörähdän Helsingissä koulutuspäivillä. Trainee-ohjleman aikana tulen kokemaan mielettömän hienoja juttuja  ja kiirettä tulee taatusti pitämään, mutta olen tähän kaikkeen enemmän kuin valmis!

10 kommenttia

 1. Mielettömiä suorituksia kyllä, onnea niistä vielä näin kootusti! :)

  VastaaPoista
 2. Huikeita juttuja ollut sulla viime vuonna! Onnea uudesta työpaikasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jennifer, tämän vuoden tulen muistamaan varmasti :)

   Poista
 3. Upea vuosi! Onnea trainee-ohjelmaan pääsystä. Itsekin menin sellaisen kautta valmistumisen jälkeen työelämään ja on kyllä ollut oikein antoisa reitti kiinnostaviin tehtäviin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! :) Trainee-ohjelmat on tosiaan hienoja mahdollisuuksia oppia monenlaisista eri tehtävistä yrityksessä!

   Poista
 4. Ihania kuvia & ihanalta vaikuttaa sun kulunut vuosi! Mulla on lukiosta valmistuminen ja ekaan omaan kotiin (mitä todennäköisimmin kuitenkin vuokra-asuntoon) muutto edessä vasta tänä vuonna :D

  Ja hei onnea uudesta duunista!! :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kiia! :) Vau, sinulla on hieno vuosi tiedossa! Tsemppiä kirjoituksiin! :)

   Poista
 5. Ihana vuosi, tuo jää taatusti mieleen käänteentekevänä aikana! Ja isosti onnea uudesta työpaikasta!!! :)

  VastaaPoista
 6. Vau Linda, vuoteesi on mahtunut isoja ja hienoja juttuja monin kappalein! :) Paljon onnea uudesta työpaikasta ja kaikkea hyvää myös vuoteen 2016!<3

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.