Luetuimpien postauksien TOP 5

On mielenkiintoista seurata blogin tilastoja: mitkä tekstit ovat suosituimpia, mistä maassa lukijani asuvat ja millä hakusanoilla blogiini eksytään. Yli viisi vuotta blogia kirjoittaneena, löytyy historiasta jos jonkinmoista postausta ja jos olisin yhtään kriittisempi niin olisi blogin arkistoista poistunut postaus jos toinenkin. En kuitenkaan halua kajota arkistoihin, vaikka ne eivät millään muotoa enää vastaan sitä tasoa mitä tänä päivänä blogeilta odotetaan, mutta haluan niiden säilyvät osoituksen blogin inhimillisestä kehityskaaresta. Monet tänä päivänä aloittavat blogit ovat ensi postauksesta lähtien viimeiseen piirtoon asti tarkkaan mietittyjä ja hiottuja, joka kertoo blogien hurjasta kehityksestä verrattuna oman blogini alkuaikojen pokkarikameralla otettuihin peilikuviin. 

Blogini luetuimpien postauksien top 5 sisältää lähinnä vanhempia vinkkipostauksia, mutta onpa joukkoon noussut ihan uutukainen postaus joulukuulta. Löytyisikö näistä vanhoista postauksista vielä teille uutta luettavaa? :)
Ylivoimaisesti luetuin teksti on vuodelta 2012, jonka olen kirjoittanut pari viikkoa Dubain lomareissumme jälkeen. Vaikka loma olikin tietenkin onnistunut, ei Dubai sykähdyttänyt minua sillä tavalla kuin olisin toivonut. Mielestäni matkailussa parhaimpia asioita on kaduilla kuljekelu, ympäristön katseleminen ja erilaisten (vanhojen) kulttuurien aistiminen. Dubaihan on rakentamalla rakennettu kaupunki keskelle aavikkoa, jossa kävelymahdollisuudet ovat rajalliset, jota itse en ihan hirveänä arvosta. Vaikka jos verrataan Las Vegasiin, joka myös on aavikolle rakennettu hurvittelukaupunki, on Vegasilla kuitenkin jo oma historiansa. Aurinkolomakohteena Dubai on kuitenkin ihan loistava ja shoppailtavaa löytyy varmasti. Olisin siis valmis antamaan Dubaille uuden mahdollisuuden ja katsomaan kaupunkia uusin silmin!
Vinkit tasaiseen rusketukseen ovat olleet toiseksi suosituimman teksin aiheena ja yhä edelleen vannon näiden samojen tuotteiden nimeen! Samat aurinkokapselit ovat vuodesta toiseen käytössä ja tehokkaiksi todettu. Aurinkorasvat olen useamman vuoden putkeen hankkinut Yves Rocherilta, en pelkästään niiden loistavan hinta-laatusuhteen, vaan myös klassisen huumaavan hyvän tuoksun vuoksi.
Joulukuussa leikkautin itselleni ylikasvaneen polkkatukan eli long bobin ja teksti onkin noussut jo luetuimpien kirjoitusten top kolmoseen! Hiukseni ovat tällä hetkellä kasvaneet jo yli mallistaan ja haluaisinkin pian kampaajalle uudestaan, mutta taidan nyt hetkeksi malttaa mieleni.
Vuitton-huuman aikaan tein vertailupostauksen kahden isoimman Neverfullin koista, sillä omistin tuolloin itse isoimman GM koon ja äidilläni on samainen laukku MM koossa. Sain usein kyselyjä Neverfullin eri koista, sillä minulla itselläni oli laukku eri kuosissa myös MM koossa. Tästä postauksesta on toivottavasti ollut laukkua harkitseville apua kokovalinnan suhteen.
Blondasin hiukset ensimmäistä kertaa vuonna 2011 kotikonstein ja hiusteni kunto meni aivan kamalaksi. Hiukset venyivät, katkeilivat ja olivat kuin purkkaa. Oikeilla tuotteilla sain onneksi hiukset voimaan paremmin ja yhä edelleen voin suositella postauksessa mainittuja tuotteita. En kylläkään suosittele kenellekään kotona blondausta!

9 kommenttia

 1. Hauska idea !! :) Ja itse pyrin kanssa pitämään blogin arkistot koskemattomana nykyään, joskin oon jo ehtinyt aiemmin tyhmänä poistaa kaikki ne pokkarikameralla peilin kautta otetut kuvat, joiden alla on selvitys päivän tapahtumista, mikä oli se taso joskus blogeissa :D

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, minulta löytyy juuri sellaisia postauksia vino pino tuolta arkistoista! :D

   Poista
 2. Eksyin tänään ensimmäisen kerran blogiisi, kun aloin googlettelemaan brunssipaikkoja Oulusta. :) Blogisi vaikuttaa hyvältä, täytyy jäädä seuraamaan. Ensiviikolla olen tulossa Ouluun, mistä mahtaisi löytyä paras brunssipaikka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva kuulla että löysit blogiini! :) Oulun parhain brunssi omien kokemuksieni perusteella löytyy Grill It! ravintolasta, mutta olen kuullut hirveästi kehuja myös Cafe Roosterin brunssista. Suosittelisin kokeilemaan noista jompaa kumpaa! Mukavaa Oulu-reissua! :)

   Poista
  2. Cafe Rooster on tosi hyvä ja idyllinen brunssipaikkana, mutta niin suosittu, että jos sinne aikoo niin kannattaa tehdä pöytävaraus. Jos ei brunssi onnista niin paikassa kannattaa käydä vaikka hampurilaisella tai kahvilla.

   Poista
  3. Hyvä kun vinkkasit vielä pöydän varaamisesta! :) Roosterin burgerit on kyllä myös todella hyviä, pulled pork on oma suosikkini!

   Poista
 3. Laukkukokoelmasi on muuttunut viime aikoina, joten toivoisin uuden laukkukokoelman esittelypostausta! :)
  T: Yksi laukkuja rakastava lukija ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kiinnostais muakin! :) Ja erikseen tai siihen samaan ois kiva kuulla mietintöjä muuttuneesta laukkumausta tms :)

   Poista
 4. Kiitos toiveestanne, tämä postaus tulossa varmasti ihan piakkoin, tätä kun on syksylläkin jo useammin toivottu! :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.