Hiusten keratiinikäsittely Studio Uleåborgissa

Sain kutsun testaamaan yhteistyön merkeissä hiusten keratiinikäsittelyä oululaiseen kampaamoon Studio Uleåborgiin. Keratiinikäsittelyn luvattiin muun muassa tuovan hallittavuutta kurittomiin hiuksiin, siloittavan hiusten pörröisyyttää ja lisäävän kiiltoa, joten minun ei kauaa tarvinut ehdotusta miettiä. Oma luonnonkihara tukkani oli juuri sopiva koekaniini keratiinikäsittelylle, sillä sileää ja kiiltävää ei tästä tukasta saa millään ilman suoristusraudan apua. En kuitenkaan haluaisi joka suihkukerran jälkeen föönata tai suoristaa hiuksiani, sillä se rasittaa helposti pörröttyvää tukkaa entisestään. Lähdinkin innolla kokeilemaan löytyisikö tästä apua minun hiuskuontalolleni. Mikäli sinäkin kiinnostuit, kannattaa lukea postauksen loppuun jossa on teille lukijoille tarjolla alennus!


Studio Uleåborg sijaitsee Oulun keskustassa osoitteessa Torikatu 42 ja minut otti vastaan kampaaja nimeltä Jenni. Keratiinikäsittely oli monivaiheinen ja kaikkiaan siihen meni noin aikaa 2,5 tuntia. Ensimmäisenä tukka pestiin 1. vaiheen syväpuhdistavalla shampoolla, jonka tarkoituksena oli avata hiuksen pintakerros käsittelyä varten. Pesun jälkeen hiukset kuivattiin ja hiuksiin levitettiin 2. vaiheen hiuksia korjaava ja siloittava Keratin Infusion valmiste. Tämän jälkeen hiukset jälleen kuivattiin, minkä jälkeen hiukset käytiin osio osiolta läpi suoristusraudalla. 3. vaiheessa hiuksista pestiin kahteen kertaan ylimääräiset Keratin Infusion poistavalla shampoolla ja hiuksiin levitettiin käsittelyn viimeistelevä hoitoaine. Tarkempaa tietoa käsittelystä, sen vaiheista ja käytettävistä tuotteista, löydät täältä.


Ylempi kuva on käsittelyn siitä vaiheesta kun Keratin Infusion on kuivattu hiukseen. Alemmassa kuvassa hiukset ennen käsittelyä ja sen jälkeen, kummassakaan kuvassa ei ole käytetty mitään muotoilutuotteita. Kun hiukseni kuivattiin käsittelyn lopuksi, huomasi hiuksista heti selkeän eron. Hiukset olivat kiiltävät ja tuntuivat mielettömän hyväkuntoisilta. Yleensä föönauksen jälkeen hiukseni ovat vielä melkoinen pörrökasa, mutta nyt hiukset suorenivat sileiksi pelkällä föönauksella. Keratiinikäsittely ei ole sama asia kuin hiuksia rasittava suoristuskäsittely, vaan taipuisuus hiuksissa säilyy ennallaan. Kiharoista tulee kuitenkin hallittavammat ja kiiltävämmät, helpommin muotoiltavat. 


Miltäs ne hiukset sitten tuntuvat ensimmäisien pesujen jälkeen? Hiusten kammattavuus on ainakin parantunut huomattavasti. Ennen suihkutin märkään tukkaan aina selvityssuihketta ennen harjausta, mutta nyt sille ei ole ollut tarvetta. Hiukset tuntuvat todella hyväkuntoisilta ja pehmoisilta, ei ollenkaan sellaisilta karheilta mitä normaalisti. Laineikas tukkani on nätimmin laineilla, eikä näytä ollenkaan pahalta ilman minkäänlaista muotoilua. Mielestäni isona plussana käsittelyn hintaan kuuluu mukaan kotona käytettävät shampoo ja hoitoaine, joiden avulla keratiinikäsittelyn vaikutus voi kestää jopa 12 viikkoa. Yleensä kun nämä kotona käytettävät aineet joutuu ostamaan vielä lisäksi. Shampoo ja hoitoaine ovat todella riittoisia, sillä kumpaakin riittää pieni määrä koko tukkaan. 


Mikäli kiinnostuit keratiinikäsittelystä, saat käsittelystä maaliskuun loppuun saakka -10% alennuksen mainitsemalla ajanvarauksen yhteydessä blogini nimen (joko puhelimitse tai nettisivuilla varauksen yhteydessä lisätietoja kenttään)! Hinnaston ja ajanvaraussovelluksen rakennekäsittelyille löydät Studio Uleåborgin tyylikkäiltä nettisivuilta täältä.

Postaus toteutettu yhteistyössä Studio Uleåborgin kanssa.

2 kommenttia

  1. Hienoa että käsittelystä on ollut hyötyä! Tervetuloa uudestaan Studio Uleåborgiin :) Jenni/Studio Uleåborg

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.