Glamglow naamiot

Olen useaan otteeseen valitellut täällä blogissa ihoni kurjasta tilasta. Epäpuhtauksia on vain vähän, mutta iho on todella kuiva ja etenkin nenäni tuntuu elävän ihan omaa elämäänsä. Olenkin syksyn mittaan ostellut jos jonkinmoisia tuotteita ja helpotusta on onneksi löytynyt muun muassa öljypohjaisista kasvojenpuhdistusaineista.

Uusimpana kosmetiikkavarastoihini ovat tulleet monista blogeista tutut Glamglow kasvonaamiot, joita tilasin ihan useampia Sokoksen verkkokaupasta joulun alla, kun tarjoilla oli hyvä alennuskoodi. Minulla ei aiemmin ole ollut oikeastaan minkäänlaisia kasvonaamioita ja olenkin monilta tahoilta saanut suosituksia ainakin kosteuttavan naamion hankinnasta. Näiden purnukoiden hinta ei ole sieltä halvimmasta päästä ja siksi en aiemmin ole näitä raaskinut tilailla. Nyt naamioita kokeiltuani en ihmettele hypeä, onhan nämä tosi hyviä!


Mustassa purkissa oleva Youthmud on naamioista suosituin, jolla lupauksia on monia. Ihon luvataan muun muassa hehkuvan, kirkastuvat, pehmentyvän ja kiinteytyvän. Naamio kihelmöi iholla aluksi ja kuulemma mitä enemmän kihelmöi, sitä parempi vaikutus. Valkoinen Supermud puolestaan ihon epäpuhtaukseen ja se elvyttää vaurioutunutta ihoa. Supedmudia voi käyttää joko koko kasvoilla tai pakallishoitona finnien päälle, ja testauksien perusteella tuote on oikein toimiva myös täsmätuotteena! Youthmudia ja Supermudia olen käyttänyt aina jompaa kumpaa 1-2 kertaa viikossa. Naamioiden jälkeen iho on pehmeä ja heleä, ja olen kyllä huomannut selkeää parantumista ihossani. 


Kahden edellisen jälkeen olen aina levittänyt toffemaisen herkullista kosteuttavaa Thirstymudia kasvoilleni. Saattaisin vahingossa syödä tätä, jollen tietäisi tämän olevan vain ulkoiseen käyttöön, niin herkulliselta tämä tuoksuu! Olen käyttänyt naamiota tehohoitona yön yli ja aamulla iho on ollut superpehmeä. Tämä on naamioista varmasti riittoisin, sillä vaikka levitänkin sitä ihan kunnolla kasvoille, ei ainetta kulu paljoakaan. Ovatko Glamglow naamiot sinulle tuttuja?

6 kommenttia

 1. Munkin oli pakko ostaa näitä juuri ennen joulua testiin! Ostin turkoosin ja valkoisen purkin, ja toi valkoinen on ihan lemppari :) Turkoosikin tuoksuu hyvältä, mutta mulla on myös tosi kosteuttava kasvorasva, joten en huomannut mitään "ekstra-efektiä" verrattuna siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo turkoosi on periaatteessa sellainen, että voisin omille kasvoilleni laittaa sitä vaikka joka yö. Jotenkin se kuitenkin imeytyy paremmin ja syvemmälle kuin tavalliset kasvorasvani, vaikka omanikin on tosi kosteuttavia! Valkoinen on myös tosi hyvää kamaa, mutta en osaa valita mustan ja valkoisen välillä kummasta pidän enemmän.

   Poista
 2. Kaikki kolme löytyy täältäkin kaapista ja allekirjoitan kyllä nuo sanomasi. Tosin Thirstymudia en oo vielä ehtinyt käyttää kun pari kertaa, mutta molemmilla kerroilla iho on ollut aamulla ihanan tuntuinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä niin ihanaa luksusta arkeen! :) Minä voisin laittaa tuota Thirstymudia joka päivä, se on niin herkullista ja ihanan tuntuista iholla! :D

   Poista
 3. Ihana tarjoitin, mistä se on?:-)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.