27

Tammikuu tuntuu menevän ohi ennen kuin ehtii tajutakaan. Tammikuu on aina vähän sellainen sekava kuukaus; vuosi on juuri vaihtunut, joulukiireet ovat ohi ja alkukuusta on loppiaisen vuoksi vielä yksi repaleinen viikko. Tammikuu on kuitenkin siitä ihana kuukausi, että syksyllä alkanut pimeys alkaa pikkuhiljaa väistyä ja voi huomata päivän koko ajan pitenevän. Tammikuussa on yleensä luntakin maassa, eikä ympäristö ole ollenkaan niin kurjan näköinen kuin vaikka marraskuussa. 

Tammikuu on itselleni ollut aina myös erityinen kuukausi siitä syystä, että tammikussa täytän vuosia. Tänään on 27-vuotissyntymäpäiväni. Ennen kuin täytin 20 oli huippua juhlia synttäreitä ensimmäisten joukossa, mutta nykyään tuntuu jo siltä että syntymäpäivät voisi ihan hyvin olla myös loppuvuodesta. 27 tuntuu jotenkin paljon enemmältä mitä 26. Mitään ikäkriisiä en vielä ole potenut, mutta hurjan nopeasti nuo pyöreät kolmekymppiset lähestyvät. 


Vuoden vaihteessa oli jotenkin tosi puhdistavaa kerätä joulukoristeet pois ja kaivaa kaapista uudet esineet tilalle. Sain jo kesällä ystäviltäni valmistujaislahjaksi lahjakortin Iittalaan, jonka kävin vasta välipäivinä tuhlaamassa. Mietin ensin ostaisinko kortilla jotain järkevää ja käytännöllistä, mutta päädyin kuitenkin ostamaan jotain ihanaa ja pitkään kuolaamiani juttuja. Kuvissa näkyvä messinkinen Nappula-kynttilänjalka ja Kaasa-lyhty ovat juuri sitä! Kuvissa vilahtavan Balmuirin huonetuoksun ostin joulua ennen Pukumiehestä ja sen Absinthe Sucrée tuoksu on todella huumaava! Tuoksu tuntuu tosin harmikseni haihtuvan ihan silmissä. Muutenkin minuun on taas iskenyt hirveä sisustusvimma ja viime viikonlopun aikana lähti tilaukseen uusi matto olohuoneeseen ja myös vihdoin uusi ruokapöytä! Sisustusjuttuja luvassa lähiaikoina varmasti lisääkin.

14 kommenttia

 1. Onnea Linda <3 mää täytän 27 vasta marraskuussa.. Onneksi :D

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea!

  Ihanan keväisiä kuvia ja Iittalan tuotteet on kyllä niin ajattoman tyylikkäitä :)

  VastaaPoista
 3. Myydäänkö Oulun Pukumiehessä muitakin Balmuirin tuotteita? Paljon onnea Linda!:)

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea! :) Perässä tullaan.. Helmikuussa pamahtaa 26 mittariin. :)

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea!

  Ihania kuvia <3 Sitä toivoo et olis jo isompi asunto kuin mitä meillä nyt on, että vois käydä satsaamassavähän enemmän sisustukseen mutta meillä loppuu säilytystila kesken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina! Vähän sama homma kyllä meilläkin, sisustukselle ei ihan hirveesti ole tilaa ja säilytystä on meilläkin aika naftisti :)

   Poista
 6. Hei, kerrotko minulle tyhmälle, mikä tuo systeemi on, jossa on nuo tikut pystyssä? Näyttää kivalle, vaikken tiedäkään mikä on:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on huonetuoksu! :) Tuoksuva neste pullosta liukenee tikkuja pitkin ilmaan :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.