Present from me to me

Instagramin puolella vilahti jokin aikaa sitten musta Net-a-Porterin boksi, jonka sisältö oli kyllä melko ennalta-arvattava. Aiemmin syksyllä haikailin täällä tietyn mustan isomman nahkalaukun perään, joka onkin ollut ostoslistalla jo pitkään, en vain ole osannut aiemmin päättää minkä mallin haluan. Koska halusin kuitenkin panostaa laukkuun, en halunnut ostaa laukkua ennen kuin olin aivan varma minkä haluan, joten tässä ollaan jo pari vuotta jahkailtu. Laukun kriteerejä oli iso koko, jämäkkä ja muotonsa pitävä malli ja myös pidempi hihna käytännöllisyyden vuoksi. Kesän ja syksyn aikana kuitenkin päätökseni varmistui ja päädyin haluamaan laukun, josta olin kirjoitellut täällä blogissa ensimmäistä kertaa keväällä 2013.

Mikäs muu laatikosta löytyikään, kuin Givenchyn Antigona. Laukun meinasin ostaa jo aiemmin syksyllä, siihen kun oli rahat kasassa jo vanhojen laukkujen myynnistä. En kuitenkaan pystynyt perustelemaan itselleni miksi ostaisin laukun nyt, koska olinhan ostellut viime aikoina useamman laukun, vaikka olinkin myynyt sitäkin useamman pois. Laukkua kävin säännöllisin väliajoin Net-a-Porterissa kuolaamassa, kunnes jossain vaiheessa syksyä laukku myytiin haluamassani nahassa ja metallien värissä loppuun. Pelkäsin pahinta, ettei laukkua tulisi enää haluamassani nahassa myyntiin ja vanhalla hinnallaan. Näissä merkkilaukuissa kun tuppaa hinnat nousemaan tasaisin väliajoin ja toisessa nahkassa hinta olikin lähes pari sataa kalliimpi. Minua alkoi ärsyttää miksi jahkailin tilauksen kanssa, vain koska minulla ei ollut syytä, olinhan rahat kuitenkin kerännyt ja laukulle oli selkeä tarve.

Sitten sain laukun ostolle hyvän syyn. Sain kuulla työtehtävieni muuttuvan ja tulleeni valituksi trainee-ohjelmaan, joka on ollut haaveeni ja tavoitteeni vuosia. Laukkua ei kuitenkaan ollut valikoimissa ja mietiskelin muita vaihtoehtoja ja olikin lähellä etten olisi tilannut toista laukkua. En kuitenkaan tilannut, sillä minua häiritsi etten saisi juuri sitä ykkösvalintaani. Sitten eräs maanantaiaamu päivittäessäni perinteisesti Net-a-Porterin valikoimaa oli myynnissä jälleen Antigonaa mustassa smooth leather materiaalissa kultaisin yksityiskohdin. Laukku lähti samantien tilaukseen pienien tuuletusten kera! Laukku taisi olla viimeinen kappale, sillä se poistui valikoimista jälleen samantien. Nyt samaa laukkua hopeisilla metalliosilla myydäänkin melkein pari sataa kalliimpaan hintaan, joten pelko hinnannoususta oli aiheellinen!

Nyt muutaman viikon laukkua käyttäneenä en voi olla muuta kuin tyytyväinen päätökseeni. Laukku on todella jämäkkää tekoa, muttei silti mielestäni ollenkaan painava. Kiiltävä nahka on super kaunista ja tuntuu ettei se pienistä säikähdä. Pitkä hihan on juuri sopivan pituinen ja pysyy mukavasti olalla. Onneksi en hätiköinyt ja ostanut muuta vaihtoehtoa.


11 kommenttia

 1. No nyt on kyllä laukku mun makuun! Tuo on kyllä niin upea, hyvän päätöksen teit. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisa, olen samaa mieltä kanssasi! ;) Laukku on kyllä ollut käytössäkin aivan loistava!

   Poista
 2. Onnittelut paikasta, hieno homma! - Laukku on myös kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, olen kyllä mielettömän innoissani uusista tuulista työrintamalla! :) Ja olen samaa mieltä kanssasi laukusta!

   Poista
 3. Laukut.. Ja voisin ottaa sun valikoimasta itselleni vaikka KAIKKI! :)
  Tämä on niin ajaton ja menee monta monta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, onhan nämä kyllä kivoja! ;) Ja olen samaa mieltä, tähän tuskin tulee kyllästymään :)

   Poista
 4. Voi Linda, NIIIIN kade! Antigona on ollut haaveeni vuosia! Onneksi olkoon, sekä laukusta että työasioista, iloinen puolestasi kummastakin :) Tämä on toisaalta aika hyvä juttu tama vuosikausien testailu: kun laukku jostakin hypähtää kuten vaikka tästä postauksestasi yllättäen, on hyvä rekisteröidä omat fiilikset: vieläkö se nappaa kuten ennen? Ja voi taivas että todellakin <3 Sun laukkuvalikoima on kyllä viime aikoina saanut aikamoisia lisäyksiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eveliina :) Ja oon ihan samaa mieltä! Oon kuolannu myös tätä laukkua jo vuosia, enkä koskaan ole kyllästynyt siihen vaikka se muissa blogeissa on näkynytkin, toisin kuin joihinkin laukkuihin olen... Laukkuvalikoima on totta tosiaan saanut melkoisia lisäyksiä, mutta poistumia on vähintäänkin saman verran kun oikeastaan kaikki vanhat laukut ovat menneet vaihtoon! :D

   Poista
 5. Löysin laukkupostauksesi, kun koitan pähkäillä "kiiltävän" ja "matan" Antigonan väliltä. Oliko sinulle tuo kiiltävä itsestäänselvä valinta?

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.