Poimintoja alennusmyynneistä

Alennusmyynnit ovat olleet jo monta päivää käynnissä, joissain kaupoissa voidaan puhua jopa viikoista. Itse en jaksa lähteä kivijalkamyymälöiden alennuksiin pyörimään mikäli minulla ei ole jotain valmiiksi katsottua tähtäimessä, sillä se ryysis ja epäsiistit vaatekasat saavat minut ahdistumaan täysin. Paljon helpompaa on selata valikoimaa netistä, jossa aletuotteet ovat helposti selattavissa. Selasin yhteistyökumppanini Zalandon valikoimaa, jossa naisten osastolta alennusten piiriin kuuluu huimat yli 50 tuhatta tuotetta. Jösses. Kaikki aletuotteet löydät täältä.

Alennusmyynneistä kannattaa erityisesti bongailla vuosia kestäviä klassikkoja hyvissä materiaaleissa, joita on esimerkiksi kollaasin Benettonin kamelin värinen villakangastakki ja Tiger of Swedenin villahuivi. Toisaalta alennuksesta on kätevä ostaa myös niitä muotivillityksiä, joita ei täyteen hintaan ole raskinut ostaa ja tähän kategoriaan voivat kuulua esimerkiksi tekoturkistakit.


Klassikkojen lisäksi alennusmyynneistä kannattaa katsella tulevien sesonkien tuotteita ja bongasinkin valikoimista vaikka mitä ihania juttuja ensi kesää silmällä pitäen. Nyöriballerinat ovat myös ensi kesänä must juttuja ja näkisin itseni kävelemässä myös rannalla kaunis pitsimekko ylläni. 


Joko sinä olet tehnyt aleostoksia?

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.