Our christmas via Instagram

Eikä, mihin ne viiden päivän vapaat oikein hujahtivat? Tiistaina startattiin jo hyvissä ajoin kohti Ylitorniota ensimmäisenä etappina poikaystäväni perheen mökki. Siellä lämmitettiin perinteinen puusauna, vaikka pakkasmittari näyttikin tuolloin -17 astetta. Puusauna on kuitenkin sellainen juttu mihin on aina päästävä jos vain mahdollista, joten pakkanen ei haitannut ollenkaan. Seuraavana päivänä lähdettiinkin hakemaan itse joulukuusta metsästä, joka on myös yksiä hauskimpia juttuja joulussa. Kommelluksilta ei kuusenhakureissullakaan säästytty, vaan upposimme jaloista mutaojaan ja kummankin kengät meni ihan sotkuun. Onneksi saatiin kengät kuitenkin puhdistettua!

Aatonaattona siirryttiin minun perheen mökille, jossa ilta menikin leipoessa ja takkatulesta nauttien. Jouluaattona oli aivan upea pakkaskeli ja käytiin kolmen karvakaverin kanssa lenkillä. Ei muuten ole helppo homma saada noita kolmea rauhoittumaan samaan kuvaan! Aattoiltana ajettiin vielä takaisin poikaystävän mökille pikavisiitille katsomaan kaksivuotiaan kummityttömme ensimmäinen tapaaminen joulupukin kanssa. Onni on, että kummankin mökit sijaitsevat niin lähellä tosiaan, että tällainen pikavisiitti on mahdollista. Joulupäivä meni täysin rentoillessa sisätiloissa, kun ulkona oli kunnon vesisadeloskakelit, yök. Tapanin päivänä ajeltiin sitten kotikotiin Rovaniemelle ja minä lähdin viettämään perinteisiä tapsantansseja ystävien kanssa. 

Joulu meni siis oikein kivasti, aivan liian nopsaa vain ohi. Joulunaikana on Instagramia tullut päivitettyä ahkerasti (@lindakaup), sillä kuvaaminen kun on yksiä mielipuuhiani, tekee sitä mielellään myös silloin kun siihen on kerrankin kunnolla aikaa. Myös kamerasta löytyy paljon kuvia ja varmasti pari joulupostausta on blogiin vielä tulossa, jotta saadaan kunnon jouluähky aikaiseksi. Ainakin reseptiä jälkkärikakusta on tulossa, sillä se oli ehkä parhainta koskaan tekemääni juustokakkua, ja se on paljon se! ;)

Menikö teillä joulu kivasti? :)

1 kommentti

  1. Mahtaa olla aika vilkkaita karvakavereita :D Kiva nähdä Onnia pitkästä aikaa! Ja tietenkin Suloa ja Einoa :D

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.