My wish list

Se on kyllä totta, että mitä vanhemmaksi tulee sitä vaikeampi joululahjatoiveita on keksiä. Jotenkin tuntuu hölmöltä toivoa keneltäkään mitään lahjaksi, kun samalla tavalla voin ostaa haluamani asiat ihan itse - jos en heti niin jonkin aikaa säästettyäni. Kokosin kuitenkin kollaasiin juttuja, joita mielelläni lahjapaketista kuorisin itse tai joista näkisin olevan iloa myös monilla muille. Toimikoot tämä myös siis lahjavinkkeinä!

Nyt hiukset pätkäistyäni haluaisin kokeilla kihartaa hiukseni kuvan mukaisella paksulla kiharruspuikolla, jos sillä saisi rennot lainekiharat tehtyä. Onko kenelläkään kokemusta tästä Remingtonin Pearl Pro Curl kiharimesta? Pieniä ja aina mieltä lämmittäviä lahjoja ovat erilainen laadukas kosmetiikka, uusi hajuvesi ja huonetuoksu tai tuoksukynttilät. Pradan Candy hajuvesi on toinen lemppari hajuveteni ja se vetelee tällä hetkellä ihan viimeisiä, joten uusi pullo on jossain vaiheessa joka tapauksessa ostettava. Erilaiset oloasut ovat lemppareitani, sillä heti kotiin tultua kävelen makuuhuoneeseen ja revin vaatteet päältäni pois ja vaihdan rennompiin. En voisi kuvitellakaan istuvani sohvalla farkuissa, hrrr. Jokin tässä punaisessa pyjamassa minua miellyttää, vaikka muuten ehkä valitsisin jonkin maanläheisemmän värityksen. Adidaksen Superstarit ovat pyörineet mielessäni koko syksyn ja itseasiassa tällä viikolla laitoinkin tilausta näistä menemään Zalandolle. Katsotaan miellyttääkö kengät vielä jalassa. Sisustusrintamalla toivoisin saavani kauan haaveilemani Hobstar lasit, joita onkin muissa blogeissa vilkkunut ahkeraan, mutta ei missään tapauksessa kyllästymiseen asti! Meidän nykyiset Iittalan Kartio-lasit ovat makuuni hieman turhan pienet, ja nämä olisi kooltaan reilummat. Tuo Artekin kehäpöytä menee sitten jo ihan överiksi, ja sitä en missään tapauksessa tule tai haluakkaan lahjaksi saada, vaan tämä on niitä sisustushaaveita jotka vielä joskus haluan itse vielä toteuttaa! :)

Onko sinulla tänä vuonna jotain tiettyjä lahjatoiveita?

8 kommenttia

 1. Mulla on tuo remingtonin kiharruspuikko mutta se kapeneva versio. Mulla on pitkät ja paksut hiukset ja olenkin kaivannut tuota paksumpaa. Kokemusta mulla on kumminkin jo useamman vuoden tuosta kapenevasta ja en voi kuin suositella! Vaikuttaa laadukkaamalta mitä hinta antaa ymmärtää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin haluasin ehdottomasti sen paksumman, sillä haluaisin juuri sellaisia isompia ja rennompia kiharoita! :) Kiva kuulla kokemuksia merkistä, pitää varmaankin hankkia tuo kiharruspuikko käsiini.

   Poista
 2. Mun toivelistalla on Hayn tarjotinpöytä. Se olisi aivan ihana lahja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä sain sen pari vuotta sitten vanhemmiltani! :) Todella hyvä lahja!

   Poista
 3. Mä kans haluaisin tuon paksumman version kiharruspuikosta. Se toinen versio mulla on, mutta en oikeen ehkä tykkää siitä lopputuloksesta, mitä saan aikaiseksi. Joululahjaksi en taida sitä viitsiä toivoa, mutta ehkä ostan sen itselleni lahjaksi (ihan ku en olis jo ostanut montaa lahjaa itselle :'D).

  Musta tuntuu myös, että lahjojen keksiminen on ihan tosi vaikeaa mitä vanhemmaksi tulee. Yritän sitten miettiä jotain ns. hyödyllsiä lahjoja. Ainoa, jolta kehtaan toivoa melkein mitä vaan, on poikaystävä, mutta tietyn sovitun budjetin rajoissa. Mäkin oon koonnu mun lahjatoiveet blogiin viime viikon puolella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin haluaisin sen isomman puikon, jotta kiharista tulee rennot ja isot :) Minäkin kehtaan kyllä poikaystävältä toivoa melkeinpä mitä vaan, ja toki hänkin saa minulta ne hienoimmat lahjat :)

   Poista
 4. Mä teen tuollaisella puikolla kiharat (tosin omani on jo pari vuotta vanha etten oo varma onko se just toi, merkki ainakin) tykkään siitä tosi paljon! :) helppo, jopa minä onnistun kiharoissa ja saan jopa kehuja niistä :D

  VastaaPoista
 5. Mulla on toi paksumpi puikko. Tykkään sillä tehdyistä kiharoista tosi paljon, mutta omissa supersuorissa ja liukkaissa hiuksissa loivat kiharat ei pysy läheskään niin hyvin kuin sillä kapealla versiolla tehdyt :( Jos on luonnostaan taipuisat ja karheammat hiukset, saattaa hyvin toimiakin!

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.