Maailman kaunein koti - joulu edition

Syksyllä julkaisin blogissa kuvia maailman kauneimmasta kodista. Postaukset kotikodistani ovat yleensä hyvin suosittuja eikä syyttä - kyllähän tuollaista sisustusta kelpaa katsella! Viikko sitten Rovaniemellä käydessäni napsin taas muutamia kuvia, tällä kertaa kotikotini joulukoristuksista. Joulukoristeissa äitini tykkää kynttilöistä, tunnelmallisista jouluvaloista ja suomalaisesta designista kuten muuallakin kodissa. Aarikan ja Iittalan klassikot ovat isossa roolissa. Jotkin koristeet ovat kymmeniä vuosia vanhoja, kuten Iittalan Festivo -kynttilänjalat äitini on saanut aikanaan omalta äidiltään ja Lucia -kynttelikkö on minuakin vanhempi sillä se on ostettu 30 vuotta sitten. Tällaisia kestäviä klassikkoja kyllä arvostaa, samat koristeet näyttävät hyvältä vuodesta toiseen.

Tänä vuonna emme vietäkään joulua viime vuosien mukaan kotikotona vaan menemme mökille. En muista koska viimeksi olisimme viettäneet joulun mökillä, sillä yleensä mökki on jouluna ollut vuokrattuna. Edellinen kerta on tainnut olla siihen aikaan kun kylässä on käynyt vielä joulupukki. Mukava päästä pitkästä aikaa viettämään joulua ihan kunnon rauhaan keskelle ei mitään. Minulla on 23. päivä ylimääräinen vapaapäivä, joten matkaan päästään lähtemään jo tiistaina.

Kuinka te vietätte joulun tänä vuonna? :)

5 kommenttia

 1. Kiitos Linda! Äidilläsi on niin hyvä maku!
  Enpä tiennyt, että Aarikan isoon Pyhään Perheeseen kuuluu myös enkeli. Saimme Ukkosen isovanhemmilta nuo perintönä ja ovat tämän joulun suosikkini. Täytyy metsästää jostain tuo enkelikin. Ja samalla nuo Aarikan kuuset, oih!
  Hyvää joulua sinulle ja koko perheellesi toivottelee Tickler

  VastaaPoista
 2. Kaunis koti ja paljon ihania esineitä, mutta mielestäni vähempi riittäisi! Upeat esineet tulisivat paremmin oikeuksiinsa ja kokonaisuus olisi harmonisempi, kun esillepano olisi harkittu :) tosin, nämä ovat näitä makuasioita...

  Hyvää joulua ja kiitos blogistasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä kuvissa se ehkä tuntuu siltä, kun olen kuvannut vain yksityiskohtia, joita toki 160 neliömetriin mahtuu hieman enemmän kuin vaikka omaan kaksiooni :) Ja voit olla varma, että esillepano on harkittu ;) Mutta olet aivan oikeassa, makuasioita, mutta omasta mielestäni koristeita ei ole ollenkaan liikaa, varsinkaan kun ne väreiltään ovat melko maanläheisiä.

   Poista
 3. Ihanat noi kynttiläasetelmat !! :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanan näköistä! Pidän itse myös maanläheisistä koristeista näin jouluna :) t.Marianne

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.