Joulu-Oulu

Itsenäisyyspäivänä kävimme iltapäivällä kävelyllä kaupungilla, haukkaamassa raitista ilmaa ja ihastelemassa keskustan jouluvaloja ja perjantaina Rotuaarille avattua Tiernatoria. Tiernatori on ajatuksena tosi ihana idea, harmiksi torilla ei kuitenkaan kovin paljoa myyjiä ollut. Kannattaa kuitenkin ehdottomasti käydä vilkaisemassa jos kaupungilla pyörii, sillä tuo pieni tori oli todella tunnelmallinen ja myynnissä oli ihania ruoka- ja käsityötuotteita :)

Ilmat ovat vaihdelleet Oulussa melkoisesti, mutta torstaiyönä satoi ihan kunnolla lunta. Toivottavasti lumi nyt pysyisi, sillä ne loska- ja sadekelit ovat masentavia. Suunniteltiin tuossa että pitäisikö tänä vuonna päräyttää ja ostaa sukset. Siis kyllä, ihan kunnon murtomaahiihtosukset. Tykkään hiihtämisestä ja meillä on nykyään autokin, niin pääsisi helpommin hiihtämään kun ei tarvitse tehdä jo valmiiksi urheilusuoritusta hiihtoladuille päästäkseen.

Joulupuuhat on jo kovassa vauhdissa, koti on koristeltu kauniiksi ja kaikki lahjat on nyt ostettu. Jes! Jossain vaiheessa meinasi pieni lahjastressi jo pukata, sillä yleensä olen jo hyvissä ajoin syksyllä tietoinen mitä ostan kenellekin, mutta tänä syksynä en ole lahjoja juurikaan ehtinyt miettimään. Joulua odotan innokkaasti; aikaa perheen kanssa, pitkiä yöunia ja herkkuruokia. Minä tykkään perinteisestä jouluruuasta; kinkusta, laatikoista, erilaisista kalajutuista. Tänä vuonna aion kokeilla itse taas paria uutta reseptiä, viime vuonna tein ensimmäistä kertaa lohikakkua (resepti täällä), jota on sen jälkeen tullut tehtyä useampaan otteeseen, suosittelen kokeilemaan! Sopii todella hyvin joulupöytään.

Joko teidän jouluvalmistelut on hyvällä mallilla? :)

2 kommenttia

  1. Onpa kaunis Oulu! Vaikkei lunta olekkaan, niin joulufiilis on silti käsin kosketeltavissa näistä kuvistakin :) Millainen auto teillä muuten on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö olekin! Nyt on jo sentään luntakin :) Meillä on 2000-luvun alun musta Renault :D Auto joka kulkee :D Siinä kaikki tietämäni speksti, hih!

      Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.