Joulu 2015

Vielä viimeinen joulupläjäys ennen joulun 2015 purkkiin laittamista. Jo aiemmassa postauksessa mainitsin, että kuvaultua tuli jonkin verran, kun siihen kerrankin oli aikaa. En ota kuvaamisesta minkäänlaista stressiä tai ajattele että hitsi kun taas joudun kuvaamaan, vaan kuvien otto on minusta rentouttavaa puuhaa. Monesti blogeista lukee, että bloggaaja ei lomalla halua ottaa minkäänlaista stressiä blogista tai kuvaamisesta, ja ei missään tapauksessa pidäkään. Minulle blogi on kuitenkin puhtaasti harrastus, joten en tarvitse blogista sinänsä minkäänlaista lomaa, koska eikös lomalla yleensäkin tehdä juuri niitä juttuja mistä tykkää? Toki välillä on aikoja jolloin blogi ei voisi vähempää kiinnostaa ja aina ei kameraa jaksa kantaa mukana, mutta jatkan sitten kun se taas huvittaa. Aina en kuvaa blogia varten, mutta jos onnistun napsimaan kivoja kuvia niin mikäs siinä niitä tänne laitellessa. Sitä vartenhan tämä blogi on :)

Tässä muutamia satunnaisia kuvia meidän joulusta minun perheen mökiltä ja kotikotoa Rovaniemeltä. Karvakaverit on mukana monissa kuvissa, sillä niiden kuvaaminen on erityisen hauskaa, tosin melko haastavaa kun pojat ei millään meinaa pysyä paikoillaan. Nuo lumimaisemat saa myös huokailemaan ihastuksesta ja onneksi sää menikin taas täällä Oulussakin pakkasen puolelle ja loskakelit loppui. Pian päästäänkin taas lumisempiin maisemiin, kun lähdemme uuden vuoden viettoon Ylläkselle, minä tosin pieni flunssan poikanen niskassani!

4 kommenttia

 1. ihania kuvia <3 ja mulla on sama ajatus tuon kuvaamisen suhteen.. en koe, että olisin missään vaiheessa lomalla blogista, koska se on harrastus ja teen sitä sillonku huvittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enni! :) Ja juurikin näin, bloggailen silloin kun huvittaa ja kuvaan silloin kun huvittaa. Jos kokisin kuvailut joten rasittavaksi hommaksi niin miksi ihmeessä tekisin tätä koko hommaa :D

   Poista
 2. Karvakaverit taitaa nauttia lumesta aika lailla :D

  VastaaPoista
 3. Hei Linda,

  Huomioni kiinnittyi yhdeksännessä kuvassa Onnin takana olevaan tauluun, sen tyylisen taulun ottaisin oikein mielelläni itsellenikin :) Osaatko kertoa siitä jotain? Onko se jonkun taiteilijan tekemä uniikkikappale vai ihan massatuotantoa?

  Henna

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.