Ei ihan perinteinen joulukuusi

Ensinnäkin hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

Mainitsin jo marraskuun puolella pystyttäneeni joulukuusen koristamaan olohuonetta, mutta kyse ei ollut ihan perinteisestä vihreästä joulukuusesta vaan Ikean metallisesta Yrsnö joulukuusesta. Joulukuusen ostin vuosi sitten Ikeasta ja tänä vuonna se pääsi ensimmäistä kertaa tositoimiin, kun viime vuonna kuusi sai pysytellä laatikossa muuton vuoksi. 

Lasipallot kuuseen olen ostanut vähän sieltä täältä; Stockmannilta, Ikeasta, H&M:ltä... Kultavalkoiset lasipallot painavat sen verran paljon, että kuuseen ei juuri enempää palloja voisi laittaakaan, enkä kyllä tiedä tarvitsisikokaan. Tähtivalonauha on Prismasta ja siihen en ole ihan tyytyväinen kun se ei riitä koko matkalle, mutta hämärässä kuusi näyttää näin oikein kivalle. 

Mitä sanotte tällaisesta hieman erilaisesta joulukuusesta? :)


6 kommenttia

 1. Moikka! Voisitko kertoa Canada Goosestasi hieman kokemuksia?
  -S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, takki taitaa olla nyt 3v vanha ja on vieläkin tosi hyvässä kunnossa. Tosin pesulassa käytön jälkeen saumat hieman vaaleni. Lämmin takki ja käytän sitä talvisin lähes joka päivä :)

   Poista
 2. Tuo on hauska ha helposti muunneltavissa vähän eri tyyliseksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Koristeita vaihtamalla saa ihan erilaisia ilmeitä! :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.