Valkea maa

Viime viikonloppuna lähdimme viettämään mökkiviikonloppua meidän mökille - isänpäivänkin kunniaksi. Mökkiviikonloput on kyllä ihan parhaita, silloin jos joskus rentoutuu ihan oikeasti. Kun ei ole kiire mihinkään, ei ole paineita että pitäisi lähteä minnekään ihan vain koska on viikonloppu ja aikaa. Tiedättehän? Oulussa viikonloppuna tulee huono omatunto jos ei jaksa viikonloppuna tehdä mitään erikoista, tuntuu kuin hukkaisi aikaa kun kerrankin ehtisi tehdä jotain. Mökillä ei siitä tarvitse potea huonoa omatuntoa. Saa ihan vain olla, nauttia luonnosta, hiljaisuudesta ja kiireettömyydestä. Mökillä muuten nukkuu myös parhaimmat yöunet! 

Teimme viikonloppuna hyviä ruokia ja minä leivoin isille hänen lemppareitaan eli korvapuusteja. Tuli muuten niin herkullisia puusteja ettei koskaan! Pullataikina on mielestäni yksi vaikeimmista taikinoista tehdä, sillä olen monesti onnistunut taikinan nostatuksessa surkeasti. Taikinan salaisuus onkin ehdottomasti kuivahiivan sijasta se ehta kylmähyllystä löytyvä hiiva, sillä onnistuu paljo helpommin! Lisäksi kiinnitimme jo yhdet jouluvalot lipputankoon ja leikimme Onni-koiran kanssa. Snapchatin seuraajat näkivätkin Onnista hassun videon sunnuntaina; ressukka oli ihan ihmeissään kun lumien ikävä kyllä sulattua oli järvessä kirkas jääkerros josta näki läpi mutta uinti ei onnistunut. Äidin mukaan Onni onkin koira, joka on iso poika jolla on pienet aivot...

Lauantaina mökillä oli superkaunista, kun maata peitti pieni valaiseva lumikerros. Kyllä tuo pienikin lumikerros piristäisi kovasti, verrattuna tuohon tällä hetkellä ulkona vallitsevaan mustaan sade säähän. Vai mitä sanotte?

3 kommenttia

 1. Oij, mää oon jo monta päivää haaveillu, että saatais tänne Oulun seudullekki lunta. Piristäis ihan kamalasti tän ainaisen sateen keskellä. :)

  -M-

  VastaaPoista
 2. Kyllä, kiitos, yks lumisadekuuro! Tai parikin! Voi Onnia, toinen on ihan ihmeissään lumesta ja jäästä :D

  VastaaPoista
 3. Piti tulla heti etsimään tämä sun blogi ja aloin samantein myös lukijaksi. Eilinen oli ihan superi ja toivottavasti sinäkin pääset nyt useammin mukaan näihin miitinkeihin! :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.