Meikkiuutuuksia

Pari viikkoa sitten kävin Helsingissä pikavisiitillä, jolla shoppailu jäi hyvin vähiin ja tein ainoastaan meikkiostoksia. Varmasti kallein kertaostos meikeille mitä koskaan olen tehnyt ja päätä hieman kylmäsi pankkikortin tunnuslukua näpytellessä. Toistan taas samaa, mutta ihoni on ollut viimesen vuoden kesää lukuunottamatta todella pintakuiva. Tilanne nenän kanssa on kaikista pahin, sillä siinä ei tunnut meikkivoide pysyvän millään, vaan työpäivän aikana meikkivoide kuoriutuu pois ja paljastaa punoittavan nenänpääni. How cute is that? Astelinkin Helsingin Stockmannilla MACin pisteelle ja kysyin myyjältä neuvoa meikkivoiteeseen, joka peittäisi punotuksen mutta olisi samalla kosteuttava. Sain myyjältä kiireestä huolimatta loistavaa palvelua ja hän istuttikin minut meikkauspenkkiin ja kokeili suoraan iholleni meikkivoiteita oikean sävyn ja koostumuksen löytämiseksi. Tällainen asiantunteva palvelu on tänä päivänä kullanarvoista ja sitä osaa arvostaa. Varsinkin kun meikkien parissa olen yksinäni ihan hukassa. Meikkivoiteeksi hän suositteli heti merkin geelimäistä Studio Sculpt meikkivoidetta (täältä*), jonka päädyinkin ostamaan. Meikkivoide on hyvin samantyylistä kuin kesällä lempparikseni löytänyt Lumenen Blur meikkivoide, mutta ehkä hieman kosteuttavampi jota talvea vasten tarvitsen. Lisäksi ostin MACilta Prep+Prime Skin Base Visage meikinpohjustusvoiteen (täältä*), joka oli jo pitkään ollut ostoslistalla, mutta koska meikit ei ole koskaan ollut vahvuuteni niin en yksinkertaisesti tiennyt millainen minulle olisi hyvä. Kolmantena nappasin tältä pisteeltä vielä supersuositun Prep+Prime Highlighter korostuskynän (täältä*) sävyssä Radian rose, joka on loistava peittämään tummia silmänaluksia tai esimerkiksi highlighterina poskipäillä.

Tiesittekö muuten että MACin meikkejä saa tilattua netistä myös Suomessa, sillä niitä myydään nykyään Stockmannin verkkokaupassa? No minä en tiennyt ja tämä olikin todella iloinen yllätys sen kuultuani! Verkkokaupan valikoima oli suureksi yllätykseksi vieläpä todella laaja ja löydät kaikki MACin meikkituotteet täältä*. MACin huulipunat ovat suosikkejani ja kohtuuhintaisia ja nyt niidenkin ostaminen on helpompaa. Myös vanhemmat suosikkini korostuspuuteri* ja normaalipuuteri* löytyvät verkkokaupasta.

MACin tuotteiden lisäksi kävin myös Sokoksella, josta nappasin Urban Decayn Naked Skin peitevoiteen, sillä peitevoidetta ei meikkipussistani vielä löytynytkään. Make Up Storelta ostin vielä voidemaisen korostuspuuterin, jota ajattelin lähinnä juhlakäyttöön, mutta se on ollut ihan sopivan tuomaan kasvoille hehkua myös arjessa.

Ymmärrätte varmaan nyt miksi päätäni kylmäsi kortti vinguttaessa? Seuraavat meikkiostokset teenkin sitten ensi kesänä! :D4 kommenttia

 1. Ihanan näköiset meikkipurnukat! Mä yritän aina ostaa meikkini niin, että ne olisivat mahdollisimman yhteensopivan näköisiä keskenään...:D Peittääkö tuo Naked skin kuinka hyvin? Minulla on ihan kohtuullisesti peittävä voide nytkin, mutta sillä ei täysin saa kirkuvanpunaisia kohtia piiloon, vaikka kuinka monta kerrosta laittaisi. Siksi olen miettinyt uuden hankkimista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih nämä kyllä sopii kaikki yhteen! Naked Skiniin oon kyllä ollut tyytyväinen, toki hirveenä vertailupohjaa ei ole. En ihan kirkkaanpunaisiin kohtiin ole tätä kyllä kokeillut.

   Poista
 2. Mää oon kans innostunut uusimaan meikkejäni, ootankin jo että pääsen Prahassa Sephoraan, sieltä luulis löytyvän loputkin puuttuvat meikit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa ei puutu kyllä nyt yhtään mitään ja nämä tosiaan saa riittää ens kesään saakka, heh! :D

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.