Joulukoristelua

Olen tänä vuonna vielä normaalia innostuneempi joulukoristeista. Viime vuonna joulu meni melko nopsaa ohi, sillä joulukuun puolessa välissä alkoi remppa uudessa kodissani ja muutto oli vuodenvaihteessa. Ei siis ollut järkevää laittaa esille koristeita, jotka olisin joutunut kuitenkin hyvissä ajoin jo ennen joulua paketoimaan pois muuttoa varten. Tänä vuonna olen aloittanut joulukoristeiden laiton ajoissa, ja minulla on pystytettynä jo joulukuusikin! Ihan perinteinen kuusi ei tosiaan ole kyseessä ja esittelenkin kuuseni täällä piakkoin. Prisman asiakasomistajapäiviltä hain muutamat jouluvalot sillä minulla ei entuudestaan ollut kuin yhdet sisävalot. Yhdet valot olen parvekkeen lyhtyyn jo asentanutkin, mutta vielä olisi tarkoitus laittaa isommat valot parvekkeen kaiteeseen. Tänä vuonna ei koristeissa säätellä!

Minun joulukoristeeni eivät ole perinteisiä joulunpunaisia tai -vihreitä, vaan aion sisustaa joulun kotiini kultaisella, valkoisella ja hopealla. Tästä syystä koristeita voi alkaa nostamaan esiin jo hyvin ennen joulukuuta, kun ne sopivat sisustukseen hyvin muutenkin eivätkä pomppaa silmille niin että niihin kyllästyisi. Joulukoristeiden suhteen Stockmann on lempikauppojani, sillä siellä on ehdottomasti kauneimmat joulupallot ja runsain valikoima tyylikkäitä omaan makuuni istuvia koristeita. Kokosin kollaasiin juttuja, joita voisin omaan kotiini ottaa, osa tosin minulta jo löytyykin.

Joko sinä olet aloittanut joulukoristelun vai odotteletko perinteisesti ensimmäiseen adventtiin? :)

olki-kranssi // kynttilät // lyhty

(linkit mainoslinkkejä)

4 kommenttia

 1. Ihania koristeita! :) Mä aion todellakin olla ajoissa joulukoristeiden suhteen ja pykään kuusen pystyyn jo ensimmäisen adventin kunniaksi!

  <3 Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ajattelin nyt viikonloppuna kaivella loput koristeet varastosta esiin! ;)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.