Inspiration for the party season

Kuukauden vaihduttua marraskuuksi alkaa pikkujoulukausi lähestyä. Pikkujoulut on vuodessa se hetki kun saa pukea ylle ne kaikista kimaltavimmat kuteet ilman pelkoa ylipukeutumisesta. Työpaikallani on meidän tiimillä vuoro järjestää konttorin pikkujoulut, joten itse olen miettinyt kuumeisesti pikkujouluasuani jos kesän lopusta lähtien. Tällä hetkellä vahvimpana vaihtoehtona ja täälläkin vilahtava musta jumpsuit, mutta olen alkanut epäillä onko se sittenkään tarpeeksi juhlava? Mitä sanotte?

Kokosin muutaman inspiraatiokollaasin pikkujouluja ajatellen, enkä osaa millään päättää näistä asuista suosikkiani! Mikä on sinun suosikkisi?

Pikkumusta pienellä twistillä on aina varma valinta. Tämä mekko näyttää huomattavasti paremmalta kuvissa mallin päällä, joten suosittelen kurkkaaman mekon täältä! Mekosta tulee mieleeni elokuvien 20-luvun mekot. Mekon kanssa voisi hyvin pukea jalkaan muodikkaat nyöriballerinat ja koska kimallusta ei pikkujouluissa voi olla liikaa, sopii paljettilaukku asuun kuin nenä päähän.


Jumpsuit on muotitietoisen valinta, sillä sen oikein asustamalla tyylikkäämpää kokonaisuutta saa hakea. Tämä juhlava jumpsuit on mielestäni malliltaan aivan upea muodikkaine korkeine kauluksineen ja pitsisomisteineen. Jalkaan kun sujauttaa kultaiset korkkarit ja huulet punaa täydellisen punaisella huulipunalla, on pikkujoulu look omaan makuuni täydellinen.

Pitsi on ollut jo useamman vuoden ajan muodissa pikkujoulukautena eikä syyttä. Kimalteleva pitsi on mielestäni todella glamour ja sen kanssa sopii klassiset asusteet.Oma suosikki värini tämän vuoden pikkujoulukautena on tumma jaden vihreä ja tämä paljettimekko aiheuttaakin minulla vakavia sydämen tykytyksiä! Sopisikohan väri minulle? Kollaasin upeat korkkarit olisi ehdottomasti oma valintani, mikä suinkin koroilla pystyisin kävelemään.

1 kommentti

  1. Oletko muuten koskaan ajatellut näihin kollaaseihin tai ihan itsellesi mitään kotimaista tuotetta? Esim suomalaisia laadukkaita laukkuja on saatavilla. Samalla suosittaisiin suomalaista. Raha jäisi omaan maahan. Silloin ainakin suurin piirtein tietää missä tuotteet on valmistettu. Ja hinta on usein murto-osa muotimerkkien hinnoista. Ihania tuotteita on mm. Nahkaverstas Eliisa Marjaanalla. MyOlsson mekot on ihania. Samoin Kaino-kaupan tuotteet. Ja moni muu. Katsopa ja kerro mielipiteesi.

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.