Hiuspohdintaa

Olen kertonut teille minulla meneillään olevasta oman hiusvärin kasvatus -projektista. Tarkoituksenani on siis kasvattaa oma luonnollinen hiusvärini kokonaan, ja viimeksi olen värjännyt hiuksiani juuresta toukokuussa. Hiuksissani onkin tällä hetkellä melkoinen köyhän naisen liukuvärjäys, jota haluaisin hieman freesata joulukuun alussa olevalla kampaamokäynnillä. Juureen en aio edelleenkään koskea, mutta värjättyä latvaa haluaisin vaalentaa ehkä aavistuksen selvemmän liukuvärjäyksen aikaansaamiseksi. Olen googlaillut ja pinnaillut ahkerasti hakusanoilla ombre ja bayalage, ja keräsin kollaasiin Pinterestistä muutamia inspiraatiokuvia.

Kuvista minua miellyttää eniten ylävasen ja alhaalta keskimmäinen. Näissä juuri on aika lähellä omaa  hiusväriäni ja liukuväri on luonnollinen. Latvojen väri tulisi ehdottomasti taitaa kylmään, sillä oma hiusvärini on myös melko viileä. Tällainen freesaus ei hidastaisi pyrkimystäni kasvattaa omaa hiusväriä, mutta toisi kuitenkin jotain uutta ja hieman eloa nykyiseen kuontalooni.

Mitä mieltä olette, olisiko tällainen freesaus hyvä idea minun hiuksiini vai onko idea huono? :)

Kuvat Pinterest

4 kommenttia

 1. Kuulostaa hyvältä! Itsekin olen miettinyt juuri samaa ratkaisua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että kuulostaa hyvältä! Rohkaisee etten ajattele ihan hölmöjä! :)

   Poista
 2. Itsellä tuo projekti alkaa olemaan päätöksessään eli oma väri on suht kokokaan hiuksissa. Olipas kyllä pitkä ja tuskainen taival mutta kannatti. Johan tuota hiusta tulikin värjättyä vuosikymmeniä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau! Itsellä on vielä monen vuoden matka edessä, mutta onneksi alan olla jo hyvässä vauhdissa! :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.