Ensimmäiset pikkujoulut

Viime viikolla alkoi pikkujoulukausi oikein rytinällä käyntiin, kun juhlistin pikkujouluna keskiviikkona oululaisten bloggaajien kanssa ja perjantaina parin ystävän kanssa. En ole juurikaan aiemmin osallistunut bloggajatapahtumiin Oulussa VisitOulun järkkäämiä päiviä lukuunottamatta, mutta se ei ole johtunut siitä ettenkö haluaisi osallistua, vaan harmikseni usein on sattunut jotain muutan samalle päivälle. Olinkin iloinen kun tällä kertaa sattui pikkujoulut sopimaan hyvin aikatauluuni ja pääsin tapaamaan muita kaupungin bloggaajia. Pikkujouluja vietettiin Oulun Arkkitehtikillan Kiltatalolla, joka olikin upea miljöö juhlien järjestämiseen. Täällä voisi hyvin järkätä vaikkapa valmistujaiset tai synttäribileet. Talo on yksi Oulun vanhimmista puutaloista ja se oli remontoitu vanhaa kunnioittaen. Omaa silmääni viehätti kaunis pastellinsävyinen takka ja taloon upeasti sopivat (pellava?)verhot. Paikan meille oli järkännyt Eve, ja häntä on myös kiittäminen paikan kauniista koristelusta.

Suurimman osan illasta juttelin Ennin, Heidin ja Tiinan kanssa, mutta kuulumisia tuli vaihdettua myös Even, Tiinan ja Lauran kanssa, joista vain pari tyttöä olin tavannut aikaisemmin. Olikin tosi mukava tutustua toisiin bloggaajiin ja tavata tuttuja naamoja blogien takaa ihan livenäkin. Kaiken kaikkiaan paikalla oli noin 20 bloggaajaa, mutta yhden illan aikana oli mahdotonta ehtiä juttelemaan kaikkien kanssa.

Kuva Sarianna

Herkkuja on siinä monenlaista... Ei ihme että tämä biisi alkoi soimaan päässäni tarjoilupöydät nähtyäni! :D Pikkujoulujen ruokapuolen kasasimme nyyttärimeiningillä ja lisäksi Puistokahvila Makia sponssasi meille suussasulavia minileivoksia ja Cloetta lahjoitti lattesuklaata ja erilaisia pähkinöitä. Juhlista ei tarvinut todellakaan lähteä nälkäisenä, vaan minäkin taisin santsata yltäkylläisistä pöydistä ihan kolme kertaa. 


Ruokasponssien lisäksi tytöt oli hommanneet meille goodiebagit, joissa sponsseina oli Glitter, Oulun uusi ravintola Sticky Wingers ja Cloetta. Lisäksi iltana järjestettiin arvonta, jonka minä iloiseksi yllätyksekseni voitin! Arvontapalkinnon tarjosi Make Up Store, ja kauniista paketista löytyi näyttävät irtoripset ja glitteriä. Goodiebagin sisällöstä lemppareitani oli Glitterin upeat korvikset ja hiuspanta. Tosin vaihdeltiin näitä muutaman bloggaajan kesken, jotta jokainen sai itselleen kaikista mieluismmat ;) Glitter onkin aina ollut se paikka jonne suuntaan koruostoksille mikäli kaipaan juhlalookkiin näyttävämpiä koruja. Sticky Wingersin lahjakorttikaan tuskin kauen ehtii jääkaapin ovessa vanhentua, on nimittäin tullut käytyä kyseisessä ravintolassa syömässä wingsejä jo muutamaan otteeseen!

Kuva Tiina


Kiitos kanssabloggaajille kivasta illasta, järjestelyistä ja mukavasta seurasta - nähdään taas! :)

6 kommenttia

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.