Comfy holidays & cyber monday

Ihanaa! Joulukuu on ihan nurkan takana ja muutaman viikon päässä häämöttää hieman pidemmät vapaat. Ihana joulu! En ole vielä varma pystynkö pitämään yhtään ylimääräistä vapaata, mutta neljä peräkkäistä vapaapäivää tuntuu tämän syksyn jälkeen ihan luksukselta. Viime viikonloppu oli ensimmäinen yli kuukauteen, kun oltiin poikaystävän kanssa koko viikonloppu yhtäaikaa kotona ja sekin kyllä jo tuntuu luksukselta. Syksy on ollut todella kiireinen, haasteellinen sekä hyvässä että pahassa, stressaava, jännittävä ja ikävä kyllä myös surullinen. Etenkin viime viikkoina on oikean elämän pyörteet välittyneet myös täällä blogissa. Ajatukset ovat olleet ihan muualla, paljon tätä kepeää harrastustani tärkeämmissä asioissa, niissä oikeasti merkityksellisissä. Perjantaina sain kuulla aivan loistavan uutisen töihini liittyen, sellaisen joka sai minut heittämään kärrynpyöriä onnesta! Samalla ajatuksissa painaa kuitenkin muita ikäviä asioita ja fiilikset ovat tosi ristiriitaiset. Kaiken tämän jälkeen tekeekin siis tosi hyvää päästä kotiin perheen luokse joulun viettoon. Perheen tärkeys on tämän syksyn aikana korostunut. 

Palataan kuitenkin takaisin niihin blogin keveämpiin aiheisiin. Jouluna aion syödä, nukkua, syödä, nukkua, syödä, nukkua. Ja sen jälkeen toistaa tämän kaiken uudestaan. Joulupöytään meillä on tapana pukeutua hieman nätimmin, mutta ruokailun jälkeen ei juhlahepeneet tunnu enää hyvältä ajatukselta ja vaatteet lähtee oitis vaihtoon mukavempiin. Kokosin Zalandolta kollaasiin lämpöisiä ja mukavia vaatteita, sellaisia joissa minä voisin mieluusti jouluni viettää. 


kylpytakki Ralph Lauren // villahuivi Becksöndergaard // alustoppi Calvin Klein 
yöasu Lascana // tohvelit UGG // pipo Chillouts // housut GAP
hipsterit Calvin Klein // housut Calvin Klein // neulemekko GAP // tohvelit Shepherd

Kunnon kylpytakki on mielestäni yksi tärkeimmistä vaatteistani! Itse en tulisi toimeen ilman sellaista, enkä ymmärrä poikaystävääni joka ei kylpytakkia käytä. Mikä sen mukavempaa kuin suihkun tai saunan jälkeen kääriytyä lämpöiseen ja pehmoiseen takkiin? Calvin Kleinin alusvaatteita on kirjaimellisesti vilauteltu blogeissa ja somessa parina viimeisenä vuotena aktiivisesti. Itse jättäisin ne vilauttelut tekemättä, mutta mukavuushaluisena pukisin mielläni alusvaatteet ylleni. Urheiluliivimalliset rintsikat on maailman mukavimmat, ei paina, ei purista, ei hierrä.

Zalandolta saa tänään cyber maanantaina 30.11. allaolevilla alennuskoodeilla kampanjasivuston tuotteista hyvöt alennukset, jotka kannattaa ehdottomasti käyttää nyt hyödyksi esimerkiksi joululahjaostoissa. Kaikki alennuksien piiriin kuuluvat tuotteet löydät TÄÄLTÄ:

10% alennus (väh. 50 e ostos): FCYBR358
15% alennus (väh. 75 e ostos): 2CYBR358
20% alennus (väh. 100 e ostos): 3CYBR358

Millaisissa oloasuissa sinä viihdyt?

PS. Tämä postaus karkasi lauantaina joksikin ajaksi näkyviin ennen aikojaan, mutta ajattelin teidän hyötyvän tästä alekoodivinkistä enemmän tänään maanantaina, joten julkaisen postauksen uudestaan! :)

(linkit mainoslinkkejä)

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.