Artek Golden Bell

Yksi pitkäaikaisimmista sisustushaaveistani toteutui tänä syksynä, kun ostin Hulluilta Päiviltä Artekin klassisen A330S Golden Bell kattovalaisimen. Valaisin tuli myyntiin vain Helsingin tavarataloon ja jouduinkin valjastamaan siskoni kilpajuoksuun. Siskoani kiittäminen, että lamppu roikkuu nyt keittiön pöydän yläpuolella. Keittiössä oli aiemmin Kartellin Gé valaisin, mutta se olikin keittiöön aivan liian suuri. Golden Bell sen sijaan tuo valoa juuri sopivasti ja mielestäni valaisin on täydellinen juuri messinkisenä. 

Seinällä näkyvä taulu on vain isketty siihen kun siinä oli ruuvi valmiina, mutta oikeastaan taulu sopii paikkaan nyt ihan kivasti kun uusi valaisin on kehyksien kanssa samaa väriä. Taulu on ostettu minun ollessa alle kouluikäinen äidin kanssa taidenäyttelystä ja minä olen kuulemma halunnut ostaa juuri tämän taulun. Nyt taulu on siirtynyt minulle :)

Keittiönpöytä ja tuolit ovat jo pitkään olleet menossa vaihtoon, mutta siinä ne vanhat yhä tönöttävät. En yksinkertaisesti osaa päättää mitkä tuolit haluaisin ja siksi uudet ovat yhä ostamatta. Tällaisis ostoja onkin parempi tehdä tarkkaan harkiten, sillä seuraavaan pöytäryhmään olen ajatellut panostaa.


8 kommenttia

 1. Tosi kaunis ja sopii hienosti taulun kanssa. Täällä sama valaisin haavelistalla :) Paikkaa vaan ei taida oikein olla tai sit pitäisi hankkia useampi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cherry! :) Minullakaan ei ole enää yhdellekään valaisimelle paikkaa, vaikka haaveita olisi vielä vaikka kuinka monta ;)

   Poista
 2. On kyllä ihana lamppu. Meiltä löytyy melkein samanlaiset keittiöntuolit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat olleet minulla aina ja olen alunperin saanut ne äidiltä kotikotoa mukaan... Alkaa pikkuhiljaa olla nähty nämä tuolit, ja yksi tuoleista hajosi viime vappuna kun se kirjaimellisesti repesi liitoksistaan... :D

   Poista
 3. Oli tuo valaisin verkkokaupassakin - sieltä sain, tosin vain yhden sai tilattua jostain syystä... Ihana se on, vielä kauniimpi luonnossa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin olikin, itse vain en uskaltanut luottaa verkkokaupan toimintaan, joten helpompi oli kuin sisko haki sen! Sinulla oli hyvä tuuri kun sait sen! :)

   Poista
 4. Hei! Minulla olisi lampusta kysymys :) Olemme juuri muuttaneet poikaystäväni kanssa uuteen kotiin, ja isovanhempani halusivat antaa lahjaksi jotain ajatonta ja kaunista. Ajattelinkin heti tätä lamppua, sillä olen unelmoinut siitä 10-vuotiaasta asti! Mietin vain, antaako se tarpeeksi valoa. Tuleeko sinun mielestäsi siitä tarpeeksi valoa keittiöön? Sellainen ns. normaali valaistus, missä voi esim. lukea tenttiin ja missä näkee ilman, että on hämärää.

  Ihana sisustus teillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämä todella olisi oiva valinta lahjaksi! :) Minusta lampusta tulee tarpeeksi valoa. Tosin se valaisee aika pienen pinta-alan, eli lähinnä ruokapöydän ja sen lähiympäristön. Jos siis tarvitsette keittiöön kunnon lisävaloa kattolampusta, niin tämä ei kyllä koko huonetta valaise...

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.