5 x Random favorites

Aina joskus silmiini on osunut blogeissa postauksia bloggaajan satunnaisista lemppareista ja mielestäni ne on olleet hauskoja. Monia kivoja pikkujuttuja saattaa jäädä esittelemättä täällä sen vuoksi, ettei näe niiden olevan ihan yksinään oman postauksen arvoisia tai niin kiinnostavia, mutta näin pienemmätkin tai käytössä hyviksi osoittautuneet jutut pääsevät esille. Nämä on niitä minun arjen pieniä piristäjiä :)

Daniel Wellington kello

Tämän kellon olen täällä kyllä esitellyt, mutta ei kai nyt kerta kiellon päälle haittaa? Kello on tosiaan keikkunut ranteessa nyt kuukauden ajan päivittäin ja en voisi siihen tyytyväisempi olla. Simppeli ja helppo asuste, mutta silti kaunis ja tuo asuihin pientä lisää. Ja onhan se lisäksi ihan käytännöllistäkin löytyä kello ranteesta ;) Tekin saatte merkin verkkokaupasta www.danielwellington.com vielä tänään 15.11. -15% alennuksen koodilla lindsaysdiaries 


Dermosil Carrot Oil & Lingonberry Facial Cleansing Oil

Olen täällä valitellut pintakuivaa ihoani jo useampaan otteeseen ja vihdoin tunnelinpäässä alkaa näkyä valoa. Olen ottanut käyttöön Dermosilin öljypohjaisen meikinpoistoaineen, joka ei kuivata ihoa meikinpoiston aikana. Itselläni kun tuntuu juuri meikinpoiston jälkeen iho tosi kireältä, vaikka olen kuinka yrittänyt käyttää herkän ihon puhdistusaineita, mutta pesussa käytettävä vesi tuntuu kuivattavat hirveästi. Yöksi olenkin laittanut kunnon kerroksen saman merkin porkkanaöljyä ja ihoni onkin suurimmaksi osaksi tällä hetkellä aivan hyvässä kunnossa. Nenäni elää vieläkin ihan omaa elämäänsä ja sen kanssa taistelen vieläkin, mutta ehkä sekin asettuu aisoihin kunhan ehdin käyttää näitä aineita hieman pidempään. Dermosil on minulle kohtuu uusi tuttavuus, ja näitä ollaan tilattu nyt pari kertaa työporukalla.


Poolokaulukset 

Mekot, neuleet, ohuet puserot, topit... Kaikki missä on poolokaulus viehättää minua tällä hetkellä kovasti. Kaapista löytyykin jo muutama poolokauluksinen vaate, jotka ovat olleet tämän syksyn lemppareita. Kuvassa näkyvä neule ja keskimmäisenä oleva pusero ovat Gina Tricotista ja oikealla oleva pusero on H&M:ltä.


Burgundy huulimeikki


Enpä olisi uskonut että hurahdan joskus tummanpunaiseen huulimeikkiin, mutta niin on todenteolla käynyt! Make Up Storen Burgundy huulipuna ja MACin Beet huulikynä ovat lähes täydellinen yhdistelmä, ja huulikynän ostettua on tummat huulet näkyneet minulla vielä useammin. Huultenrajauskynä on kyllä tummassa huulimeikissä melko ehdoton, sillä muuten huulipunaa on vaikea saada levitettyä tarkasti.


"Sisustusspotti" kotona


Meillä on kotona tällä hetkellä aika vähän sisustuspintana käytettävissä olevaa pöytätasoa ja minua harmittaakin kun monet kivat sisustusjutut ovat siitä syystä kaapissa. Koska pöytäpintaa on vähän, on ne paikat joissa sitä on melko runsaanlaisesti sisustettuja, jota asunnon väljyys sitten tasapainottaa. Olohuoneen lipastonurkkauksesta on tullut oma lempispottini kotona. Nyt kun kuvaa katson, niin kaikki tuotteet taulua ja valokranssia lukuunottamatta ovat Pentikiltä. Kullansävyisen valokranssin nappasin Prisman asiakasomistajapäiviltä noin kympillä. Se on kyllä kaunis ilman valoakin.

Printti on ostettu Pariisin kaduilta. Kuinka väärältä, surulliselta, hirveältä ja uskomattomalta Pariisin toissaöiset tapahtumat tuntuvat. Tuollainen silmitön julmuus on kaukana inhimillisyydestä, melkein mahdotonta uskoa, että ihminen pystyy tekemään noin pahaa toiselle ihmiselle.  #prayforparis

"Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace.

You may say I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one"

6 kommenttia

 1. Olipa kiva ja simppeli postaus! Tästä sai ideoita omaankin eloon, kiitos :).

  Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus! :) Mulla on sama kello! Ja tää kello on kyl jotain niin parasta kyllä! ;)

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen lipasto. Minkä merkkinen se on?

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.