#TBT SEPTEMBER

Ihan ensimmäisenä muistuttelisin teitä arvonnasta, johon osallistuminen päättyy huomenna perjantaina! Käykäähän jättämässä osallistumiskuponkinne täällä, mikäli ette vielä ole sitä tehnyt! :)

Tänään palataan asupostauksissa jälleen vuosien taakse. Syyskuut ovat blogissa perinteisesti olleet melko kehnoja asukuukausia, sillä useana vuonna olen ollut pidemmässä reissussa juuri syyskuussa. Kaikki postauksen asut ovat ihan perusasuja ilman sen kummempia krumeluureja, sellaisia joita yleensäkin käytän. Aina asussa ei tarvitse olla mitään sen enempää tai erikoisempaa ollakseen kiva. 

Mikä asu on teidän lempparinne? :)


2014. Yksi viime vuoden lempiasuista. Yksi niistä harvoista viime vuoden täällä esitellyistä asuista. Asun osista minulta löytyy kaikki muut paitsi laukku. Jep, Mulberryn Lily kaunokainen lähti uuteen kotiin, sillä se ei päässyt minulle tarpeeksi käyttöön. Voisin pukea tämän asun uudelleen päälleni vaikka heti ja tykkään kovasti sen värimaailmasta. Tumma tukkakin näyttää tässä hyvältä ja saa harkitsemaan päätöstäni olla värjäämättä hiuksia uudelle. Hus, pois ne ajatukset minusta! Jakku edelleen on yksi lemppari alelöydöistäni!


2013. Asu USA reissun jälkeen ja kaikki vaatteet ovat ostettu reissusta. Näistä minulla on jäljellä vielä housut, jotka ovat yhdet lemppareimmistani, conssit ja takki. Asu on ihan ok, ei mikään lemppari muttei pahin floppikaan.


2012. Näistä vanhemmista kuvista tekee kamalan ihan vain jo tuo tukka. Ai olenko sanonut tämän jo aiemmin? En voi sille mitään, mutta onhan tuo kamala. Liian vaalea, liian keltainen. Asusta minulla ei ole kenkien lisäksi jäljellä enää muuta ja asu onkin vähän tylsä. Jotain samanlaista voisin pukea kyllä päälleni, mutta rotsin malli ja laukku olisi erit ja housut paremmin istuvat. Tuon Dubaista hankitun rusketuksen ottaisin silti milloin vain!


2011. Asu ensimmäisen USA reissun jälkeen. Asusta taitaa olla jäljellä vielä huivi, mutta kaikki muut ovat siirtyneet eteenpäin. Asussa ei sinänsä ole mitään vikaa, ihan perus asu, jollaisen voisin pukea edelleen päälleni. 

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.